Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost

Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Už pátý díl série s drsným poldou Shaftem představuje hrdinu třetí generace, který se příliš nepotatil.

Jen málokdo by Samuelu L. Jacksonovi hádal 70 let. V Captain Marvel ho sice namaskovali, ale když vidím, jak v novém traileru střílí, nadává a hláškuje, myslím, že toho digitálního make-upu ani nebylo tolik potřeba. Je to stále mladík, který role zábavných drsňáků umí.

Původní Shaft vznikl již v roce 1971 a první verze s Jacksonem v roce 2000. V nejnovějším filmu se do pouličních přestřelek a drsňáckých proslovů zapojí i jeho syn. Trailer samotný je svižný, plný hlášek, vtípků i nadávek a středobodem je pak vztah otce a syna, který si teprve zvyká na všechno to řádění, které je v jejich rodině naprosto běžné.

Během ukázky padne i vtipná zmínka o Bondovi, která vyloženě nahrává tomu, že bychom se v daleké budoucnosti mohli dočkat dalšího Shafta s novou tváří, přesně jako tomu je u bondovek, protože jak víme, i Shaft už byl jednou přeobsazen.

...nebo přeobsazen… Abychom byli přesní, Jackson hraje syna původního Shafta (Richard Roundtree), Jessie T. Usher jeho vnuka. Regina Hall je tu jako exmanželka Jacksonovy postavy a dále hrají Alexandra Shipp nebo Method Man. Režíruje Tim Story (Jízda švárů, Fantastická čtyřka). Ve Spojených státech bude film uvedený 14. 6., o lokální premiéře v tuhle chvíli zprávy nemáme.

Galerie: 6

Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost | Fandíme filmu Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost | Fandíme filmu Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost | Fandíme filmu Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost | Fandíme filmu Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost | Fandíme filmu Shaft: Nahláškovaný trailer se Samem Jacksonem se hlásí o pozornost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest