Bond 25: Natáčení začalo, jsou tu první fotky a už se zase mluví o nástupci

Bond 25: Natáčení začalo, jsou tu první fotky a už se zase mluví o nástupci | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 2 obrázky
James by poprvé mohl jezdit elektromobilem a scénář filmu údajně stále není dokončený, i když už kamery běží.

Natáčení Bonda 25 začalo. Vše nasvědčuje tomu, že oficiální oznámení z ateliérů Pinewood, kde bude představen název filmu a kompletní obsazení, by měl přijít 1. dubna. Kamery se však už teď roztočily v Norsku, kde se natáčí na zamrzlém jezeře a filmaři sebou potřebovali hodit, aby jim led nepovolil. V galerii si dokonce můžete prohlédnout první momentky ze zákulisí. Jak můžete sami vidět, natáčí se na IMAX kamery, což by přinejmenším některým sekvencím mělo dodat správně opulentní měřítko. Kameramanem filmu je Linus Sandgren, který si IMAX formát vyzkoušel ve vesmírném dramatu První člověk.

V Norsku se ukázal i buď samotný Daniel Craig nebo minimálně jeho dublér (záběr je dost z dálky, tak těžko říct – kdo máte lepší zrak, dejte vědět v komentářích). V minulosti se objevily zprávy, podle kterých se natáčení snažili zastavit ochránci životního prostředí, ale zjevně se jim to nepodařilo. Ochránce by naopak mohlo potěšit, že by agent 007 podle nepotvrzených zpráv bulvárních médií měl ve filmu jezdit elektromobilem Aston Martin Rapid E.

Točí se sice první scény, 1. dubna čekáme oficiální oznámení, nicméně dle nepotvrzených informací scénář stále nemá definitivní podobu, protože poslední autor úprav, Scott Z. Burns, byl odvolán k dalším povinnostem. Co se (snad) dozvíme 1. dubna? Kompletní neoficiální obsazení najdete vypsané na konci článku, příspěvky ze sociálních médií nicméně zdánlivě znovu potvrzují, že ve filmu hrají Billy Magnussen a Rami Malek. Magnussen svou účast naznačil sám, tu Malekovu nepřímo naznačil kaskadér Sebastien Soudais (podrobnosti o jejich rolích zde).

Stále také neznáme název film. Dlouho se mluvilo o názvu Shatterhand, ten byl později vyvrácen. Aktuálně se zdá, že minimálně pracovní název snímku by mohl znít Eclipse. Bude se tak nakonec jmenovat film i v kinech? Podle některých zdrojů ano, podle jiných je to opravdu jen pracovní název. Odpověď snad dostaneme právě na první oficiální tiskovce.

Stále se také objevují klepy, podle kterých by mohl Craig předat pochodeň dalšímu Bondovi přímo na plátně, v závěru filmu. Podle britského bulváru chce produkční společnost Eon obsadit třicátníka původem ze Skotska a aktuálně největšími kandidáty by měli být Richard Madden a Sam Heughan. Madden na sebe upozornil ve Hře o trůny, následně jako princ v Popelce a také v minisérii Bodyguard, kde si zahrál agenta a v akci rozhodně dokázal být přesvědčivý. Heughan je známý primárně pro hlavní roli v seriálu Cizinka. Nicméně skutečně mějte na paměti, že zatím nedokážeme s jistotou říct ani to, jestli už produkce nového Bonda hledá, natož aby měla vybrané konkrétní kandidáty – britský bulvár si „zaručených představitelů Bonda“ v minulosti už vymyslel spoustu...

V hlavní roli se vrátí Daniel Craig, Ralph Fiennes se opět představí jako M, Naomie Harris jako Moneypenny, Ben Whishaw jako Q, Léa Seydoux jako Madeline Swan a údajně také Rory Kinnear jako Tanner. Jako záporák by se mohl představit Rami Malek, amerického agenta má hrát Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: The Sun, The Sun II, The Playlist, Billy Magnussen, Sebastien Soudai, MI6 HQ, Hessel H. Visser, sassilive, Filmweb.no, Daily Mail,

Galerie: 3

Bond 25: Natáčení začalo, jsou tu první fotky a už se zase mluví o nástupci | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení začalo, jsou tu první fotky a už se zase mluví o nástupci | Fandíme filmu Bond 25: Natáčení začalo, jsou tu první fotky a už se zase mluví o nástupci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest