Supergirl by se měla začít točit už příští rok

Supergirl by se měla začít točit už příští rok | Fandíme filmu
Warner Television
DC pečlivě připravuje své budoucí filmy a nezapomíná ani na Supermanovu sestřenici.

Jak všichni víme, propojený vesmír od DC nezačal zrovna slavně. Po vlažně přijatém Muži z oceli, rozporuplném souboji Batmana a Supermana, ne moc povedeném Sebevražedném oddílu a problémové Lize Spravedlnosti to s jeho budoucností nevypadalo moc růžově. Jediná světlá výjimka byla snad Wonder Woman. Pak se ale Warneři rozhodli celý přístup k hrdinům od DC překopat. Začali více experimentovat a obecně se teď snaží změnit tón celého univerza. No a začalo se jim to docela vyplácet. Po loňském kasovním trháku v podobě Aquamana a letošním vydařeném Shazamovi pomalu svítá na lepší zítřky DCEU. Příští rok se můžeme těšit jak na pokračování Wonder Woman s přídomkem 1984, tak na ženskou týmovku Birds of Prey v čele s oblíbenou Harley Quinn. V roce 2021 nás pak čeká The Batman s nově obsazeným Robertem Pattinsonem v hlavní roli a The Suicide Squad v režii Jamese Gunna. Nemluvě pak o řadě dalších projektů včetně Aquamana 2, Batgirl nebo právě Supergirl.

Supergirl má samozřejmě už svůj seriál v televizním vesmíru Arrowverse. Ten ale žádným způsobem nezasahuje do hlavního filmového vesmíru. V něm doteď figuroval jen Superman. S jeho dalšími filmy se nicméně v nejbližších letech nepočítá a vlastně ani není jasné, zda se k roli ještě vrátí Henry Caville. Místo toho, aby jej studio přeobsadilo, se prozatím rozhodlo pro jiný přístup – prozatím muže z oceli nahradí jiná, ačkoliv obdobná postava. A zdaleka nejpodobnější je Kal Elovi jednoznačně Supergirl. A to jak schopnostmi, tak původem. Minimálně v komiksech je to obvykle jeho vlastní sestřenice.

No a podle všeho Warner Bros. s tvorbou filmu opravdu neotálí. Jeho produkce by totiž měla podle posledníh neoficiálních zvěstí začít už v příštím roce, konkrétně už někdy v jeho první čtvrtině. Můžeme tedy odhadnout, že by se měl snímek dostat na plátna kin už někdy v roce 2022. Režiséra ani herecké obsazení zatím neznáme. Spekuluje se ale o tom, že by se projektu měla chopit režisérka. Nejčastěji padá jméno Reed Morano, která se proslavila hlavně režií oceňovaného seriálu Příběh služebnice. Pokud se skutečně potvrdí, že je film v přípravě, tak bychom více podrobností mohli dostat na blížícím se Comic-Conu v San Diegu.

V komiksech je Kara Zor-El Supermanova sestřenice z Kryptonu. Je vyslaná na Zemi, podobně jako Kal-El (Superman), aby přežila zkázu planety odsouzené k zániku. Není však vyslaná jako nemluvně, ale jako mladá žena na hranici dospělosti. Její modul však krouží mnoho let kolem našeho Slunce a udržuje ji ve stázi. Proto, když ji modul konečně uvolní na Zemi, tak už je její bratranec dospělý, zatímco ona je stále mladá. Posléze se z ní stává taktéž superhrdinka, která nosí identitu Supergirl. V 80. letech se její příběh dočkal prvního filmového zpracování a aktuálně má Supergirl pravidelný seriál na stanici CW.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest