Supergirl si vyhlédla režisérku

Supergirl si vyhlédla režisérku | Fandíme filmu
Čeká nás "Příběh Supergirl"?

Začátkem srpna vyšlo najevo, že DC Films chystají filmovou verzi Supergirl. Oren Uziel (Mortal Kombat: Rebirth, 22 Jump Street, Cloverfield Paradox) byl pověřen přípravou scénáře. Jinak jsme o projektu věděli pouze to, že je v naprostých počátcích, a že by měl „vytvořit novou šablonu“ pro budoucí Supermanovy filmy.

Magazín Omega Underground teď tvrdí, že studio Warner začalo dumat o režisérkách a jako nejlepší kandidátku v tuhle chvíli vidí Reed Morano. Ta je známá především pro skvělou práci, kterou odvedla na seriálovém Příběhu služebnice. Momentálně chystá akční špionážní thriller The Rhytm Section a v minulosti byla spojována s Hvězdnými válkami. Předtím dlouhá léta pracovala jako kameramanka. Omega Underground doplňuje, že žádná jednání prozatím neproběhla.

V komiksech je Kara Zor-El Supermanova sestřenice z Kryptonu. Je vyslaná na Zemi, podobně jako Kal-El (Superman), aby přežila zkázu planety odsouzené k zániku. Není však vyslaná jako nemluvně, ale jako mladá žena na hranici dospělosti. Její modul však krouží mnoho let kolem našeho Slunce a udržuje ji ve stázi. Proto, když ji modul konečně uvolní na Zemi, tak už je její bratranec dospělý, zatímco ona je stále mladá. Posléze se z ní stává taktéž superhrdinka, která nosí identitu Supergirl. V 80. letech se její příběh dočkal prvního filmového zpracování a aktuálně má Supergirl pravidelný seriál na stanici CW.

Zdroj: Omega Underground

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest