Na plátna míří chameleón Boy George

Na plátna míří chameleón Boy George | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Elton se v kinech ještě ani neohřál a diváci můžou vyhlížet příběh dalšího ikonického hudebníka.

Boy George je jednou z ikonických postav hudební scény osmdesátých let a studio MGM věří, že jeho příběh je tou pravou předlohou pro přiživení trendu filmů o muzikantech. Po globálním hitu Bohemian Rhapsody a právě do kin nasazeném Rocketmanovi je jasné, že je v módě vzít na paškál nějaký výstřední typ, což u George platí na sto procent.

Boy George se v životě proskákal přes řadu kontroverzí a žalob na svou osobu, pár měsíců pobýval ve vězení a o drogách by mohl učit. Hlavně ale působil v hudebním tělese Culture Club, se kterým prožíval svého času nemalé úspěchy. Prozatím bylo oznámeno, že se film zaměří na jeho cestu ze skromných poměrů až po hitparády bourající kariéru v Culture Clubu, ovšem všechny výše zmíněné věci můžou vydat dostatek dalších zajímavých námětů k zapracování.

Kus pestrobarevné nostalgie vychrlí mezi publikum režisér a scenárista Sacha Gervasi (Hitchcock, scénář k Terminálu). O zpěvákovi se vyjádřil jako o průkopníkovi a skutečném originálu, kterého nebylo možné v londýnských klubech vynechat. Gervasi si též myslí, že Boy George byl předurčen stát se hvězdou ještě předtím, než světem zazněli písně z dílny skupiny Culture Club. Prezident studia MGM do režiséra vkládá naděje se slovy, že k vylíčení Georgova příběhu není lépe připraveného filmaře.

Kdo se ujme ztvárnění titulní role? To je, stejně jako název filmu, prozatím otevřená otázka – koho byste si v hlavní roli věděli představit vy?

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Na plátna míří chameleón Boy George | Fandíme filmu Na plátna míří chameleón Boy George | Fandíme filmu Na plátna míří chameleón Boy George | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest