Bohemian Rhapsody: Queen sází trailerový přídavek

Bohemian Rhapsody: Queen sází trailerový přídavek | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Bryan Singer nakonec zůstal vedený jako režisér filmu.

Na jaře nám životopisný snímek Bohemian Rhapsody předvedl první trailer. V létě se Queeni představili ve druhém. Opět platí, že je film prezentován jako relativně běžný biopic, který zkrátka a dobře představí dráhu kapely. Rozdíl je v tom, že tenhle film má k dispozici vynikající hudbu Queenů, členové kapely (potažmo jejich představitelé v čele s Rami Malekem) jsou patřičně živelní a audiovizuální podání působí patřičně šťavnatě. Mimochodem bylo s definitivní platností rozhodnuto, že jako režisér bude v titulcích i nadále veden Bryan Singer, i když v polovině natáčení projekt opustil. Nějakou dobu film také stíhala kritika za to, že se zcela vyhýbá tématu Mercuryho homosexuality a nemoci. To zdánlivě druhý trailer a nová synopse napravují:

Bohemian Rhapsody je dupající oslavou Queenů, jejich muziky a jejich výjimečného zpěváka Freddieho Mercuryho. Freddie se vymykal stereotypům a bořil konvence. Stal se jedním z nejmilovanějších umělců planety. Snímek sleduje raketový vzestup kapely, přes jejich ikonické písně a revoluční zvuk. Dosáhli nevídaného úspěchu, ale Freddie zcela nečekaně, obklopený temnými vlivy, opustil Queen, aby se mohl věnovat sólové kariéře. Bez spolupráce s Queen ohromě trpěl, ale podařilo se mu s ostatními členy dát znovu dohromady včas, aby stihli zahrát na koncertě Live Aid. Zatímco statečně čelil nedávné diagnóze AIDS, vedl Freddie kapelu k jednomu z nejlepších vystoupení v dějinách rockové hudby. Queeni tak stvrdili svůj odkaz, který dodnes inspiruje snílky, outsidery a hudební milovníky.

Zdroje: Variety

Galerie: 5

Bohemian Rhapsody: Queen sází trailerový přídavek | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Queen sází trailerový přídavek | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Queen sází trailerový přídavek | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Queen sází trailerový přídavek | Fandíme filmu Bohemian Rhapsody: Queen sází trailerový přídavek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest