New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos

New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dočkáme se vůbec někdy premiéry prokletého projektu? Producent Simon Kinberg se rozpovídal.

New Mutants se možná díky neustálým odkladům možná zapíší do dějin jako komiksovka s nejproblematičtějším vznikem. Film se nejen neustále odkládá, přetáčí a žánrově se nemůže rozhodnout, jestli bude obyčejným komiksem nebo snad raději hororem, ale dokonce se hojně spekulovalo o tom, že nepůjde ani do kin a objeví se jen na streamu, jelikož společnost Fox byla nedávno odkoupena mohutným studiem Disney a to by premiéru takhle problematického projektu nemuselo riskovat (i když zatím se manažeři dušují, že se s uvedením snímku v kinech stále počítá).

Aktuálně celou situaci trochu osvětlil producent filmu Simon Kinberg a fanoušci dostávají alespoň malou naději, že se jednoho dne Nových mutantů skutečně dočkají. Kinberg řekl, že největším problém je dostat všechny herce na plac ve stejný čas, aby mohly proběhnout nezbytné přetáčky. Nicméně věří, že se to povede a film bude úspěšně dotočen a přetočen ještě letos, aby v první polovině příštího roku byl připraven k vydání.

Otázkou je, jestli se k přetáčkám vůbec vrátí režisér Josh Boone. V lepším případě pro něj bude další práce na New Mutants problematická a komplikovaná, vzhledem k tomu, že má plné ruce práce s novinkou The Stand, seriálem na motivy knihy Stephena Kinga.

New Mutants bychom se měli dočkat 3. dubna příštího roku, ale raději si velké naděje prozatím nedělejte. Přeci jenom, byl film odložen už čtyřikrát…

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga a Alice Braga.  Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je oficiálně stanovené na 3. 4. 2020.

Zdroj: Digital Spy

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 6

New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos | Fandíme filmu New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos | Fandíme filmu New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos | Fandíme filmu New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos | Fandíme filmu New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos | Fandíme filmu New Mutants: Přetáčky věčně odkládaného X-Men filmu snad proběhnou ještě letos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest