X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad?

X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Skutečně dojde na chystané přetáčky? A kdy uvidíme další trailer na X-Men: Dark Phoenix.

New-Mutants, poslední X-Men film, který vzniká pod studiem Fox, byl už třikrát odložený. Nejprve jsme se jej měli dočkat v dubnu 2018, následně v únoru 2019 a v tuhle chvíli je datum premiéry stanovené na 2. 8. 2019. Bude snímek odložený znovu? Určité pochybnosti vyvolala Anya Taylor-Joy, která ve snímku představuje mutantku Magik. Novinářka se jí čerstvě přeptala, co může o snímku prozradit a herečka pouze uvedla, že film „někdy“ uvidíme. Neřekla v srpnu, neřekla letos, neřekla brzy. A ještě se před odpovědí zatvářila, jako by se něco pokazilo. Ve starším interview řekla, že přesně neví, do jakého žánru by film zařadila, protože zatím neviděla konečný sestřih filmu.

Důvodem neustálých odkladů měly být přetáčky, které podle některých zdrojů měly sloužit právě k tomu, aby film udělaly strašidelnějším, než byl do té doby. Přetáčky měly proběhnout loni na podzim, ale neexistuje žádná informace o tom, že by na ně do dnešního dne vůbec došlo. Ani Taylor-Joy se o nich v žádném z uvedených rozhovorů nezmínila (loni o nich v rozhovorech mluvila). Fanouškovský účet New Mutants Updates dokonce tvrdí, že jsou dotáčky pravděpodobně zrušené.

Režisér Josh Boone aktuálně pracuje na desetidílné sérii The Stand, takže je otázka, zda by vůbec v tuhle chvíli měl na dotáčky nebo jakékoliv další úpravy New Mutants čas. Můžeme tedy spekulovat o tom, zda už film dokončil z již pořízených záběrů anebo byl snímek přenechán jinému režisérovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Stand Writer’s Room #thestand With Ben Cavell, Owen King, Jill Killington, Knate Lee and Eric Dickinson and me

Příspěvek sdílený Josh Boone (@joshboonemovies),

Velkou důvěru nebudí samozřejmě ani to, že pět měsíců před premiérou nebyl zveřejněný naprosto žádný propagační materiál (pokud pomineme starou reklamní kampaň, směřovanou na původní premiéru filmu, vyrobenou před tím, než bylo rozhodnuto o přetáčení). Žádné fotky, rozhovory, trailery, prostě nic. New Mutants Updates tvrdí, že bychom se na přelomu března a dubna měli dočkat traileru, tak uvidíme. Jestli trailer dorazí, tak bude ve videu jistě potvrzené současné nebo uvedené nové datum premiéry. Zároveň by se asi jednalo o potvrzení toho, že přetáčky neproběhly a film se dokončil z toho, co už bylo k dispozici.

Jestli trailer nedorazí, tak můžeme reálně myslet na to, že premiéra bude odložená znovu, popřípadě že film nakonec skutečně vůbec nepůjde do kin a skončí pouze na službě Hulu, jakkoliv producentka Laurel Schuler-Donner v nedávném rozhovoru uvedla, že doufá, že se to nestane.

 

Kolem X-Men: Dark Phoenix by se naopak snad mohlo začít něco dít. Režisér Simon Kinberg uvedl, že novinky přijdou „opravdu opravdu brzy“ a už se objevilo několik neoficiálních zpráv, podle kterých by se měl trailer objevit 27. února.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga a Alice Braga.  Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je stanovené na 2. 8. 2019.

Zdroje: Variety, New Mutants Updates I, II, Movie Details, Simon Kinberg,

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 6

X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad? | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad? | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad? | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad? | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad? | Fandíme filmu X-Men: New Mutants: Čeká film další odklad? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest