Vetřelec: Ridley Scott promluvil o tom, jak to vypadá s další budoucností v rámci Disneyho

Vetřelec: Ridley Scott promluvil o tom, jak to vypadá s další budoucností v rámci Disneyho | Fandíme filmu
20th Century Fox
A podívejte se, jak to vypadá, když studenti připraví tak vynikající školní představení Vetřelce, že se na to musí zajet podívat i samotná Sigourney Weaver.

Vetřelec Ridleyho Scotta slaví 40 let od premiéry v roce 1979. Režisér Scott při té příležitosti promlouvá s hollywoodskými novináři a ti se jej ptají také na další budoucnost ságy. Ta je přeci jen při pohledu z vnější v určité nejistotě, když si vezmeme, že poslední film z roku 2017 nebyl jednoznačný hit a aktuálně navíc značku převzala společnost Disney, která ji získala spolu s koupí studia Fox. Scott nicméně potvrdil, že jednání o dalším filmu probíhají. Konkrétně se jedná o třetím prequelu, který by měl opět režírovat a aktuálně se k němu píše scénář.

Scott stále trvá na tom, že pokud má sága nadále přežít, musí se vyvíjet. Pokud budou diváci pořád dokola dostávat toho samého Xenomorpha, tak se jim přejí. To podle něj nastalo, když vetřelec začal soupeřit s predátorem. Proto se Prometheus vrátil zpátky na začátek, ještě před Vetřelce. V Covenantu už byl slavný mimozemšťan opět na scéně, napříště by se však Scott opět rád posunul někam jinam. Je potřeba vetřelce nechat za sebou a zkoumat, kam se bez Xenomorpha značka vyvine. A právě o to se teď prý tvůrci příštího filmu pokoušejí.

Na závěr se podívejte ještě na ukázku ze studentské divadelní adaptace prvního Vetřelce, která díky pozoruhodnému výtvarnému zpracování přitáhla pozornost médií a na představení se vypravila dokonce i Sigourney Weaver.

Zdroje: THR, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest