Scooby-Doo: Celovečerní animák odstartuje další provázaný filmový vesmír

Scooby-Doo: Celovečerní animák odstartuje další provázaný filmový vesmír | Fandíme filmu
Podaří se z postaviček produkce Hanna-Barbera vytvořit další úspěšné univerzum filmů? A Scooby-Doo nabírá silné obsazení.

Partičku teenagerů a jejich mluvící německou dogu v dodávce s nápisem Mystery Machine nezná jenmálokdo. Slavný seriál Scooby-Doo se od svého vytvoření v roce 1969 dočkal všelijakých různých seriálových pokračování, herních adaptací a dokonce i dvou celovečeráků z let 2002 a 2004. Ty však nijak nezazářily, a po dlouhé odmlce se studio Warner Bros. opět pokouší prorazit s celovečerním filmem právě o Scoobym a jeho partě. Název filmu má být jednoduše Scoob, a film má začít celé propojené univerzum filmů z produkce Hanna-Barbera, do kterých patří např. The Flintstones,  Wacky Races nebo The Jetsons, jejichž filmy by měly následovat.

Toto propojení navíc začíná už v chystaném filmu, jelikož jeho záporák bude Dick Dastardly, hlavní záporák z Wacky Races. Celovečerní animák se Scoobeym však láká především na velmi zvučné obsazení, které čítá nejedno známé jméno. Postavy totiž namluví Zac Effron (Fred), Amanda Seyfried (Daphne), Will Forte (Shaggy), Gina Rodriguez (Velma), Frank Welker (Scooby-Doo), Mark Wahlberg (Blue Falcon) a Jason Isaacs (Dick Dastardly). Kromě nich se pak ve vedlejších rolích objeví např. Kiersey Clemons (Dee Dee Skyes), Tracy Morgan (Captain Caveman) nebo Ken Jeong (Dynomutt).

Hlasové obsazení je tak opravdu zajímavé. Jak jsem již zmínil, půjde o první celovečerní animovaný film se Scoobym, který půjde do kin. Zároveň se má také jednat o jakýsi origin story, ve kterém se vrátíme do doby, kdy se Scooby a Shaggy stali nejlepšími přáteli, a dali dohromady se zbytkem party. Datum premiéry je stanovené na 15. 5. příštího roku.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest