Sebastian Stan by si rád zahrál batmanovského padoucha Riddlera

Sebastian Stan by si rád zahrál batmanovského padoucha Riddlera | Fandíme filmu
Marvel Studios
Představitel Buckyho Barnese by se nebránil roli v DC filmu.

Sebastian Stan je fandům komiksových filmů velmi dobře známý. Dlouhé roky ztvárňuje Buckyho Barnese/Winter Soldiera/White Wolfa v marvelovském filmovém universu. 

A tuhle roli si zopakuje v plánované sérii Winter Soldiera a Falcona. Nicméně, zdá se, že by se herec nebránil ani nabídce z konkurenční "stáje", tedy DC. Když herec dostal otázku, kterou další komiksovou postavu by si rád zahrál, jeho odpověď byla následující:

"Rád bych si zkusil zahrát Riddlera. Je to zajímavá postava. Popravdě nevím, jak přesně ho hrát, upřímně řečeno by to bylo hodně těžké, protože nemůžete být prostě jen šílený šílený a šílený. Musíte být mnohem temnější, ale je to zajímavá postava."

Riddler se v hrané podobě už objevil a to několikrát. Naposledy ho ve filmu ztvárnil Jim Carrey a to v Batman navždy, v seriálové podobě pak Cory Michael Smith, který mu propůjčoval tvář v sérii Gotham

Počítalo se s tím, že se Riddler objeví také v Temný rytíř povstal (uvažovalo se o Johnnym Deppovi a poté Leonardu DiCapriovi), ale nakonec k tomu nedošlo a vynechán byl i z Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (dočkali jsme se jen pomrknutí ve formě graffiti).

Aktuálně se šušká, že by se Riddler mohlo objevit v novém Batmanovi Matta Reevese. I když Sebastian nemusí vypadat na první pohled jako ideální volba, tak například v seriálu Bylo, nebylo si zahrál Šíleného kloboučníka, který má s Riddlerem docela dost společného. Pokud by se tedy měl Riddler vrátit, mohlo by DC Sebastianovi brnknout, co vy na to?

Zdroj: Jus In Bello/CBR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest