Batman: Představitel Gordona naznačil, že sólovka Batmana jen tak nebude

Batman: Představitel Gordona naznačil, že sólovka Batmana jen tak nebude | Fandíme filmu
Warner Bros.
Ne, že by to bylo velké překvapení.

Týmovka Justice League měla být esem v rukávu společností Warner Bros. a DC, ale nevyšlo to. Vůbec to nevyšlo. Recenze rozhodně nechválily a tržby díru do světa také neudělaly. Film měl vyjít na nějakých 300 milionů dolarů a utržil jich necelých 658, což znamená, že po odečtení nákladů na marketing a dalších výdajů a započtení příjmů z domácího videa a televize, se stěží dostal do "černých čísel". 

Není tak divu, že se více méně přestalo mluvit o pokračování a nejen to, nejasná je i situace kolem dalších projektů, jako je například dlouho plánovaná sólovka Batmana

O její budoucnosti někteří fandové dost pochybují a jak to tak vypadá, nejen oni. Ozval se totiž i představitel komisaře Gordona z Justice League J.K. Simmons, který si má roli zopakovat i v sólovce Batmana. Herec poznamenal:

"Probíhají rozhovory, o kterých nebudu mluvit veřejně. Pokud vím, nebude tu pro mě v dohledné době příležitost, zase si zahrát komisaře Gordona, ale budu dál optimistický ohledně toho, že k tomu někdy znovu dojde."

Nevypadá to tak, že film The Batman vznikne v blízké budoucnosti, což není velkým překvapením. Aktuálně není jisté ani to, zda Batmana bude dál ztvárňovat Ben Affleck nebo ne. Informace se různí a člověk vlastně neví, čemu má věřit. 

Přes Simonsův optimismus se zároveň sluší poznamenat, že jeho příležitost dost možná není v nedohlednu ani tak proto, že by byl v nedohlednu příští Batman, jako spíš proto, že režisér Matt Reeves s nikým z dosavadních herců do svojí verze asi nepočítá.

Dá se nicméně tušit, že první klapka sólovky Batmana nepadne v dohledné době, přestože zatím poslední zprávy mluví o začátku roku 2019. Ale s ohledem na to, že stále není oficiálně obsazená žádná z rolí, by to bylo velmi překvapivé.

Zdroje: Collider, Geek Tyrant

Batman

23.06.1989 | USA, Velká Británie
Akční, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest