Deadwood: Skvěle hodnocený westernový seriál zakončil celovečerní film. Koukněte na trailer

Deadwood: Skvěle hodnocený westernový seriál zakončil celovečerní film. Koukněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Westernová seriálová kultovka se po letech dočkala dlouho očekávaného zakončení. První recenze vypadají slibně.

Nestává se příliš často, aby úspěšný seriál vedl k filmovému pokračování třináct let po svém ukončení. Seriál Deadwood, který běžel na stanici HBO v letech 2004 až 2006, je tak spíše vyjímkou, než železným pravidlem. Jeden z původních ikonických seriálů, který stál na počátcích tzv. éry „quality TV“ získal ve svojí době celkem 8 cen Emmy a dneska je všeobecně považován za jeden z nejlepších seriálů všech dob. Není tak překvapením, že pouhé tři sezóny po třinácti episodách ani zdaleka neuspokojily chuťové buňky většiny fanoušků, kteří po více než dekádu doufali, že se dočkají návratu svých oblíbených postav z éry Divokého Západu.

Slavný souboj vůlí mezi šerifem Bullockem (Timothy Olyphant) a ambiciózním podnikatelem Alem Swearengenem (Ian McShane) otevírá v prvním oficiálním traileru nejnovější kapitolu jejich ikonického sváru. Impozantní příběh chytrosti, důvtipu a vytrvalosti definoval historii městečka Deadwood a většiny jeho obyvatel na konci 19. století. Dole se navíc můžete podívat na trailer a video z natáčení. Premiéra je naplánovaná už na 31. května.

Finální film už viděli zámořští kritici, kteří píší o tom, že snímek do určité míry působí jako další řada seriálu zdrcnutá do dvouhodinové stopáže, takže dojde na nápady, které nemají příliš prostoru a spíš ve fanoušcích vyvolají chuť po dalších dílech, než že by pomáhaly příběh uzavřít. Na druhou stranu by však mělo jít o další vydařený přírůstek série, který si dává záležet na všem, díky čemu měli diváci rádi původní film - od scénáře až po skvělé herce.

Zdroj: Wrap

Galerie: 4

Deadwood: Skvěle hodnocený westernový seriál zakončil celovečerní film. Koukněte na trailer | Fandíme filmu Deadwood: Skvěle hodnocený westernový seriál zakončil celovečerní film. Koukněte na trailer | Fandíme filmu Deadwood: Skvěle hodnocený westernový seriál zakončil celovečerní film. Koukněte na trailer | Fandíme filmu Deadwood: Skvěle hodnocený westernový seriál zakončil celovečerní film. Koukněte na trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest