Američtí bohové: První trailer a představení seriálu

Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Slovutný román Neila Gaimana se konečně dočkal zfilmování. Pojďte se seznámit.

Kniha Neila Gaimana Američtí bohové se dočká vlastního seriálu, který se právě teď chystá. Jedná se o fantasy žánr moderního typu a my si jeho seriálové vzezření můžeme čerstvě prohlédnout v prvním zveřejněném traileru z Comic Conu.

Seriál se odehrává v našem světě, kde stále ale ještě žijí staří bohové (Odin, Loki, Černobog…), kteří válčí s moderními bohy televize, technologie apod. To se samozřejmě neděje všem na očích, a tak se do jejich vzájemného zápasu o lidstvo podíváme očima hlavního hrdiny jménem Shadow Moon / Stín (Ricky Whittle – seriál The 100). Ten dostane obchodní nabídku od tajemného muže jménem Mr. Wednesday /Pan Středa (Ian McShaneJohn Wick) a od té chvíle startuje série neuvěřitelných setkání a událostí. Příběhově jde spíše o road-trip, kdy se ústřední dvojice snaží o zbudování aliance starých bohů. Podle toho, co je v knížce samotné, si můžeme být jisti, že si toho tvůrci do seriálu schovávají opravdu hodně – V traileru jde zatím v podstatě spíše o takové pomrknutí, které obsahuje spoustu náznaků pro fanoušky a představuje atmosféru pro nové diváky.

Předloha se skládá pouze z jedné knihy, ale jak před časem řekli sami tvůrci, Gaiman tuto knihu rozšířil o dodatky, příběhy s Shadow Moonem a navíc dal filmařům volnost, aby mohli jít dál za obsah knihy. Nebojte se ale, že by tím byl příběh rozmělněn, protože Gaiman se k sérii připojil jako výkonný producent a navíc píše pokračování, takže materiálu bude dost.

Z ukázky samotné je pak vidět stylizovaný vizuál, skvělá hudba a krev. S fotek to zatím moc poznat nebylo, ale je jasné, že se seriál nebude držet zpět a do jisté míry zachová drsnost knižní předlohy. Dole přidáváme i oficiální fotky ze seriálu. Datum uvedení na stanici STARZ zatím není, s největší pravděpodobností to ale bude v první polovině roku 2017, protože natáčení již delší dobu probíhá.

Showrunnerem seriálu je zkušený Bryan Fuller, který má na svědomí Hannibala, Pushing Daisies nebo ty díly Heroes, které za něco stály. Z herců pak ještě doplňme Emily Browning (Sucker Punch) v roli Moonovi ženy Laury, Gillian Anderson (Akta X) jako Média, Pabla Schreibera (Orange is the Black) jako Máka Sweeneyho, Petera Stormarea (Armageddon) jako Černoboga, Crispina Glovera (Návrat do budoucnosti) jako Pana Svět, Orlanda Jonese jako Pana Nancyho či Cloris Leachman jako Zorju Večernjaju.

Co na ukázky a zpracování říkáte vy? Jak se vám líbila předloha? V galerii na vás čekají první obrázky.

Zdroje: THR

Galerie: 10

Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu Američtí bohové: První trailer a představení seriálu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest