House at the End of the Street: Jennifer Lawrence v remaku Psycha

House at the End of the Street: Jennifer Lawrence v remaku Psycha | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Hvězda Hunger Games a X-Menů vás vyděsí v chystaném hororu. Máme první fotky.

Jennifer Lawrence byla o víkendu díky famóznímu úspěchu Hunger Games katapultována do vyšší ligy, ale v nejbližší době ji uvidíme v jednom menším projektu – v Hause at the End of the Street (Dům na konci ulice). Lawrence tu ztvární zhruba sedmnáctiletou dívku, která se se svou matkou čerstvě přestěhovala. Dvojice záhy zjišťuje, že v domě naproti se odehrálo brutální vraždění. Mladá dívka zde zabila oba své rodiče a v šílenství utekla do lesů. Řádění přežil akorát její bratr, který z finančních důvodů na místě neštěstí stále žije. Události se začnou komplikovat ve chvíli, kdy se hrdinka začne s mladíkem sbližovat a odhalovat jeho temná tajemství. Jeho šílené sestřičce se to vůbec nebude líbit. O filmu se proslýchá, že je to moderní adaptace Psycha, podobně jako Disturbia se Shiou LaBeoufem čerpala z Okna do dvora. Ti kdo Psycho znají, si jistě velice snadno domyslí, jak to vlastně s mladíkem a jeho sestrou ve skutečnosti bude.

Kromě Jennifer Lawrence ve filmu uvidíme Elisabeth Shue (nominovaná na Oscara za Leaving Las Vegas, zahrála si Jennifer v Návratu do budoucnosti 2 a 3) a Maxe Thieriota (menší role v Chloe nebo Jumperovi). Režii dostal na starost nepříliš zkušený Mark Tonderai, který má za sebou zatím pouze nepříliš úspěšný thriller Hush. Námět vymyslel Jonathan Mostow (režisér Terminátora 3), scénář napsal David Loucka, který zatím nenapsal nic, co by stálo za pochvalu. Naposledy jsme od něj mohli vidět jalový horor Dream House. Zámořská premiéra je stanovena na 21. září. Dole v galerii najdete první fotografie. 

Zdroje: Total Film, EW, THR

Galerie: 3

House at the End of the Street: Jennifer Lawrence v remaku Psycha | Fandíme filmu House at the End of the Street: Jennifer Lawrence v remaku Psycha | Fandíme filmu House at the End of the Street: Jennifer Lawrence v remaku Psycha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest