Button Man: Drsná komiksovka nás zavede do světa ilegálních gladiátorů

Button Man: Drsná komiksovka nás zavede do světa ilegálních gladiátorů | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Oscarový Brian Helgeland (Odplata, L.A. - Přísně tajné) chystá drsnou komiksovou kriminálku ze světa ilegální zábavy zhýralých boháčů.

Button Man: The Killing Game je komiks z roku 2000, který cestu k filmovému zpracování hledá už léta. Motal se kolem něj třeba i Leonardo DiCaprio, k adaptaci však dojde až teď. Postará se o ni Brian Helgeland - držitel Oscara za scénář k filmu L.A. - Přísně tajné a režisér filmů jako Odplata nebo Příběh rytíře.

Hlavním hrdinou příběhu je Harry Exton, nájemný vrah, který dostane nabídku zúčastnit se (za pohádkový balík peněz) ilegálních gladiátorských zápasů, které slouží k pobavení znuděných milionářů. Harry souhlasí, ale postupem času zjišťuje, že všechno není tak, jak má být a pokusí se ze hry vycouvat. Ovšem jediná cesta ven vede přes mrtvá těla jednotlivých milionářů.

Práva na Button Mana dlouho drželo studio Deamworks, které chtělo zajímavou látku využít. Před sedmi lety se na režisérský post pokoušelo přivést Nicolase Windinga Refna, režiséra skvělého filmu Drive, ale jednání selhala a práva se nakonec dostala až ke streamovacímu gigantu Netflix. Ten nový film finančně zastřeší společně s produkční firmou Matta Reevese (tvůrce dvou posledních Planet opic) 6th & Idaho. O tom, kdy bychom se snímku mohli dočkat nebo kdy začne natáčení, zatím nemáme bližší informace.

 

 

Galerie: 4

Button Man: Drsná komiksovka nás zavede do světa ilegálních gladiátorů | Fandíme filmu Button Man: Drsná komiksovka nás zavede do světa ilegálních gladiátorů | Fandíme filmu Button Man: Drsná komiksovka nás zavede do světa ilegálních gladiátorů | Fandíme filmu Button Man: Drsná komiksovka nás zavede do světa ilegálních gladiátorů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest