The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie

The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Proč se castingová zpráva objevila právě teď?

Je to tak vážení, Marvel Studios jednají s Angelinou Jolie o roli v nově chystaném snímku The Eternals. K definitivnímu podpisu smlouvy ještě nedošlo, ale vyjednávání je v plném proudu – informují o něm všechny tři hlavní hollywoodské zpravodaje – Hollywood Reporter, Deadline i Variety. Žádný ze zpravodajů však neví cokoliv bližšího o tom, jakou roli by Jolie mohla hrát. Z castingových agentur se proslýchá, že Marvel momentálně obsahuje jednu z hlavních hrdinek, Jolie by tedy neměla hrát záporačku.

V minulosti se hovořilo o tom, že se chce studio ve filmu zaměřit na herce z etnických menšin, nicméně je pravda, že Angelina Jolie se nedomítá. Soudě podle seznamu postav, které by se ve filmu měly objevit, může Jolie ztvárnit Sersi, Thenu, Elysisus nebo tajuplnou Karen, u které se naposledy spekulovalo o tom, že by to mohla být pro film vymyšlená postava, která se v komiksech nevyskytuje a mělo by se jednat o archeoložku ze součansosti, která divákům svět Eternalů blíže představí.

Mohou následovat spoilery pro Avengers: Endgame!

Nabízí se také otázka, proč se castingová zpráva objevila právě v tuhle chvíli. Možným vysvětlením by byla nepotvrzená zpráva z listopadu, podle které by se někdo z Eternals mohl ukázat v potitulkové scéně Avengers: Endgame. Studio neustále nechce oficiálně potvrdit finální délku filmu (a americká kina, která ji uvedla, ji zase smazala), je tedy možné, že definitivní délka bude známa teprve ve chvíli, až se na poslední chvíli natočí potitulková scéna. O Eternals toho svět ví ještě méně, než před lety věděl o Strážcích Galaxie, nicméně kdyby se v titulcích Endgame objevila Angelina Jolie, v divácích by to nejspíš zvědavost vyvolalo, co říkáte?

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. Datum premiéry oficiálně oznámené nebylo, ale předpokládá se, že bychom snímek mohli vidět 6. 11. 2020.

Zdroj: THR

Galerie: 6

The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie | Fandíme filmu The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie | Fandíme filmu The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie | Fandíme filmu The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie | Fandíme filmu The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie | Fandíme filmu The Eternals: Marvel si do nové série vybral Angelinu Jolie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest