The Eternals: Další postava si vybrala představitele

The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 6 obrázků
A koho má ve filmu hrát Angelina Jolie?

Jak jsme vás nedávno informovali, Marvel aktuálně jedná s Angelinou Jolie, aby ztvárnila jednu z hlavních rolí v chystaných The Eternals, kteří vnesou do komiksového universa prvky antické mytologie. Podle aktuálních informací by si měla zahrát Sersi, která je mezi Eternaly jedinečná tím, že ráda tráví čas mezi smrtelnými lidmi. Teď se začalo rýsovat také obsazení jejího prvního parťáka. Tím se může stát Kumal Nanjiani, který stejně jako Jolie aktuálně jedná o podmínkách spolupráce. Kumal na sebe upozornil především seriálem Silicon Valley a romantickou komedií Pěkně blbě. Koho bude Kumal hrát, prozatím odhaleno nebylo.

Následují potenciální spoilery

Snímek se má začít točit koncem léta a starší nepotvrzená zpráva tvrdila, že se dvě postavy obsazují s předstihem proto, že Marvel chce první Eternaly představit v potitulkové scéně Avengers: Endgame. O té se v minulosti proslýchalo, že by se v ní mohly objevit postavy Karen a Piper. Jolie Karen podle aktuálních informací nehraje a Piper je popisovaný jako malá holka, což Nanjiani není. Na druhou stranu mohly být postavy v Avengers vyměněny. Ale to jsou samozřejmě jenom spekulace. Koukněte také do seznamu postav, které se mají v Eternals objevit a zkuste si tipnout, koho by mohl ztvárnit. Já bych si vsadil asi na Makkariho.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. Datum premiéry oficiálně oznámené nebylo, ale předpokládá se, že bychom snímek mohli vidět 6. 11. 2020.

Zdroj: THR

Galerie: 7

The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu The Eternals: Další postava si vybrala představitele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest