X-Meni v MCU: Podle šéfa Marvelu až za hodně dlouho

X-Meni v MCU:  Podle šéfa Marvelu až za hodně dlouho | Fandíme filmu
Marvel/Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Těšíte se na setkání Wolverina s Iron Manem? Nechte si ještě dlouho zajít chuť. Podle Kevina Feigeho se plán na dalších 5 let chystal bez X-Menů.

Nedávno byl konečně dokončený obchod, ve kterém gigant Disney převzal pod svoje křídla společnost Fox. Filmové fanoušky samozřejmě nejvíce zajímají značky, které Fox vlastnil a mezi ty nejexkluzivnější patří Fantastická čtyřka a X-Meni. Jejich komiksy sice patří pod Marvel, práva na filmová a televizní zpracování však držel až do nynějška právě Fox. Ten za tu dobu vytvořil poměrně úspěšný xmenovský vesmír, všichni však netrpělivě očekávají až se Wolverine a spol. objeví po boku ostatních marvelovských hrdinů v MCU.

Divoké teorie kdy a jak by se mohli nové tváře v MCU objevit existují. Opatrnost je však na místě a rozhodně nelze očekávat, že Marvel začne tyto postavy bezmyšlenkovitě sázet do svých filmů. To nyní potvrdil i Kevin Feige, nejvyšší muž Marvel Studios. Ten byl dotázán právě na otázku X-Menů v MCU, a podle jeho slov si budeme muset počkat ještě dlouho.

„Všechno je teprve na začátku a pětiletý plán, na kterém pracujeme, a pracovali jsme ještě předtím, je daný. Je to tedy v takové fázi, kdy jsme rádi, že se konečně X-Meni vrátili domů, a téměř vůbec nepřemýšlíme o tom kdy a jak je představit. Všichni jsou zpět, ovšem bude to trvat ještě velmi dlouhou dobu.“

A taková je situace. Fanoušci tato slova možná nebudou slyšet rádi, nicméně vše dává smysl a už dříve Marvel avizoval, že s novými postavami začne plně pracovat, až je bude mít oficiálně ve svých rukou. A jelikož MCU šlape jako hodinky, narušovat dlouhodobé plány jen kvůli symbolickému uspokojení diváků, není strategicky na místě. Poslední X-Men film od Foxů navíc uvidíme ještě letos, a bude trvat nějakou dobu, než fanoušci po těchto charakterech patřičně vyhládnou a některé herecké tváře si od charakterů odprostí.

Zdroj: io9

Galerie: 4

X-Meni v MCU:  Podle šéfa Marvelu až za hodně dlouho | Fandíme filmu X-Meni v MCU:  Podle šéfa Marvelu až za hodně dlouho | Fandíme filmu X-Meni v MCU:  Podle šéfa Marvelu až za hodně dlouho | Fandíme filmu X-Meni v MCU:  Podle šéfa Marvelu až za hodně dlouho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest