Beetlejuice 2: Film nakonec zřejmě nebude

Beetlejuice 2: Film nakonec zřejmě nebude | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Naznačil to Tim Burton.

Beetlejuice z roku 1988 patří k nejzábavnějším a nejhravějším filmům Tima Burtona a jde o projekt, který si vybudoval kultovní status. 

Proto nebylo překvapením, když vznikly animované seriály, videohry nebo dokonce muzikál. A stejně tak asi nebylo nečekané, když se začalo mluvit o pokračování. 

Nejdříve to bylo v roce 1990, ale z toho sešlo, když se režisér Tim Burton a herec Michael Keaton vrhli na natáčení Batman se vrací

V následujících letech se sem tam objevily spekulace o možném vzniku Beetlejuice 2, ale vážněji to začalo vypadat až v roce 2011, kdy byl najat častý spolupracovník Tima Burtona Seth Grahame-Smith, aby zajistil produkci a scénář. Burton a Keaton pak oznámili, že pokud se jim bude líbit scénář, jdou do toho. 

Scénář byl dokončen v roce 2015 a mělo se začít natáčet tentýž rok. Ale jak víme, k tomu nedošlo. Nicméně nebylo přímo oznámeno, že je dvojka u ledu. 

Teď se ale ozval Tim Burton a jeho slova na optimismu nepřidají. Režisér dostal otázku, co se děje s pokračováním: "Nic, nic."

Následují dotaz byl, zda tuší, jestli k natáčení vůbec někdy dojde: "Nevím. Pochybuji o tom."

Otázkou je, jestli je to špatně nebo dobře. Těžko si představit, že by dvojka byla tak povedená jako jednička. Šance tu samozřejmě je, ale malá. Možná je tak lepší, že k tomu nedojde. Tedy, dokud se nějaký hlavoun ve Warner Bros. nerozmyslí, že by to chtělo reboot.

A pokud vám chybí Burtonův styl, tak by vás (alespoň obrazově) mohl potěšit jeho aktuální projekt Dumbo.

Zdroj: USA Today

Galerie: 3

Beetlejuice 2: Film nakonec zřejmě nebude | Fandíme filmu Beetlejuice 2: Film nakonec zřejmě nebude | Fandíme filmu Beetlejuice 2: Film nakonec zřejmě nebude | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest