Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách?

Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 15 obrázků
Tim Burton představuje další trailer k hrané předělávce Disneyho Dumba. Podrobnosti o tom, kolik nových příběhů bylo do filmu začleněno, však vyvolávají jisté obavy.

Je tu nový trailer na hraný remake Dumba od režiséra Tima Burtona, který vás asi nijak zvlášť nepřekvapí. Malé slůně s velkýma ušima se příliš nezamlouvá principálovi cirkusu, ale když se naučí s pomocí svých ušisek létat, okamžitě je toho třeba využít. Postupně tak sledujeme, kdo všechno se Dumba pokusí zneužít pro svoje hamižné potřeby, zatímco pár dobráků (hlavně děti) je na sloníkově straně. Nezdá se, že by snímek dokázal nabídnout naprosto cokoliv překvapivého nebo jinak pozoruhodného, ale pokud se rádi dojímáte u neškodných disneyovek, tak zrovna tahle působí dojmem, že by mohla splnit svůj účel naplno.

Fandy animovaného originálu čeká nejen porce nostalgie, ale i řada změn, což je pochopitelné, protože původní snímek má 64 minut, a to by v dnešních kinech tak úplně neprošlo. Zatímco původní snímek se točil hlavně kolem zvířat, která mluvila, v hrané novince jsou sice zvířata prudce inteligentní, ale jsou to stále zvířata. Daleko větší prostor mají také lidské postavy. Zatímco v animáku potřeboval Dumbo hlavně nabrat sebevědomí a triumfovat nad nejrůznějšími zvířecími posměváčky, tady zřejmě umí létat skoro od začátku a je součástí ekonomického boje lidských postav.

Danny DeVito podle svých slov hraje pro Burtona už třetího cirkusáka (předtím byl Tučňák v Batman se vrací a principál Calloway ve Velké rybě), který se snaží vést uvadající cirkus v době, kdy se rozmáhá bohatá konkurence. Zcela novou postavu v tomhle ohledu představuje Michael Keaton, který ztvárňuje právě bezskrupulózního majitele honosného cirkusu Dreamland.

Další velkou postavou je pak Holt Farrier v podání Colina Farrella. Holt býval velkou hvězdou jezdeckého dua, avšak Holtova partnerka a žena zemřela a ve válce přišel o ruku. Není tedy schopný vykonávat to, v čem byl opravdu dobrý a ještě se nějak musí sám postarat o svoje dvě děti. Jak přesně to bude souviset s Dumbem zatím nevíme, můžeme jen doufat, že to všechno nějak do sebe zapadne a vedlejší příběhy malého sloníka příliš nezastíní.

A teď už slíbený trailer. V galerii najdete porci nejnovějších plakátů a fotek.

Holt (Colin Farrell) býval cirkusovou hvězdou, ale po návratu z kruté války se vrátil jako docela jiný člověk. Majitel cirkusu Max Medici (Danny DeVito) jej najme, aby se staral o Dumba, sloního novorozence, jemuž se pro jeho přerostlé uši všichni jen smějí. Holtovy děti (Nico Parker, Finley Hobbins) však zjišťují, že Dumbo umí létat, čehož využijí přesvědčivý podnikatel Vandevere (Michael Keaton) a artistka Colette Marchant (Eva Green), kteří udělají z malého slona hvězdu cirkusu. Dále hrají Alan Arkin, DeObia Oparei, Joseph Gatt, Roshan Seth, Sharon Rooney a Douglas Reith. Režíruje Tim Burton. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 28.3 2019.

Zdroje: Collider, Coming Soon

Dumbo

23.10.1941 | USA
Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 16

Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu Dumbo v novém traileru: Utopí se hraný remake v uměle přilepených dějových linkách? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest