Toy Story 4: Zatím nejzábavnější trailer

Toy Story 4: Zatím nejzábavnější trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Potenciálně nás čeká příběh o rodičovství. K tomu dva nové plakáty. Ve snímku promluví zesnulý herec.

Nový trailer na Toy Story 4 je z těch dosavadních asi nejtradičnější. Má tah na branku, s pomocí hudby dokáže vykřesat dojem, že se řítíme s hrdiny do velkého dobrodružství. Poměr vtipů k emocím je tak akorát a možná se nám zase o něco víc poodhalil příběh, potenciálně témata filmu. Dosud jsme věděli, že se Woody zatoulá, když se snaží zachránit novou hračku, Sporkyho, a ostatní kamarádi se je snaží najít. Také jsme věděli, že Sporky trpí krizí osobnosti a trochu to rozhodí i samotného Woodyho. Nový trailer ukazuje, že si snímek možná trochu bere inspiraci z toho, jak vás rozhodí děti. Máte život nějak nalajnovaný, moc o něm nepřemýšlíte. Pak přijdou potomci a začnou vaše dosavadní automatismy zpochybňovat. Vy jim hned svoji sebejistotu nedokážete dostatečně srozumitelně vysvětlit, a tak začínáte možná sami pochybovat, zda nežijete v bludu…

V upoutávce jste si možná také povšimli, že promlouvá pan Brambora, ačkoliv jeho představitel Don Rickles zemřel. Režisér Josh Cooley potvrdil, že přeobsazený nebyl, tudíž můžeme předpokládat, že filmaři použili záznam jeho hlasu z předchozích filmů.

Woody (Tom Hanks) vždycky věděl, kam patří a starat se o svoje dítě pro něj vždy bylo na prvním místě, ať už bydlel s Andym nebo s Bonnie. Pak se ale objeví v Bonniině pokojíčku Forky, nová hračka, podomácku vyrobená z plastové vidličky. Forky však o sobě tvrdí, že není hračka, ale odpad a Woody se jej snaží přesvědčit, že to tak není a chce mu ukázat, jak se cítit jako hračka. Když Bonnie vezme hračky na rodinný výlet, skončí Woody na nečekané zajížďce, na které se znovu shledává s dlouho ztracenou Pastýřkou (Annie Potts). Po tom, co Pastýřka strávila nějakou dobu na cestách, už dávno není křehkou porcelánovou panenkou a ukazuje se, že ona i Woody mají na život hraček úplně jiný pohled. Skutečné potíže se ale teprve blíží.

Datum premiéry filmu je v Česku a na Slovensku stanovené na 8. 8. 2019. Režíruje Josh Cooley, poslední verzi scénáře napsala Stephany Folsom. S příběhem přišly klíčové osobnosti Pixaru - John Lasseter, Pete Docter, Andrew Stanton a Lee Unkrich. V hlavních rolích se vracejí Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Joan Cusack, Blake Clark, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, Jodi Benson, Michael Keaton nebo Jeff Pidgeon. Nově je doplňují Tony Hale, Keegan Michael Key, Jordan Peele, Keavnu Reeves nebo Patricia Arquette.

Zdroje: Josh Cooley

Galerie: 3

Toy Story 4: Zatím nejzábavnější trailer | Fandíme filmu Toy Story 4: Zatím nejzábavnější trailer | Fandíme filmu Toy Story 4: Zatím nejzábavnější trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest