Všechny X-Men projekty procházejí podle producenta Disneyho posouzením

Všechny X-Men projekty procházejí podle producenta Disneyho posouzením | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Platí to i pro dlouho připravovaného Gambita, v jehož případě je dlouholetý x-menovský tvůrce Simon Kinberg optimista.

Poté, co došlo ke sloučení společnosti 20th Century Fox s firmou Disney je situace kolem filmů X-Men nejistá. Obecně se předpokládá, že postavy dostane do svojí správy Marvel, který skoro vše zrestartuje. Přesné plány ale známé nejsou, a to zvlášť v otázce již rozdělaných projektů. A to se týká i dlouho plánovaného spin-offu s Channingem Tatumem, jménem Gambit.

Ovšem, letitý producent a scenárista (a v případě X-Men: Dark Phoenix také režisér) projektů X-Men Simon Kinberg zní poměrně optimisticky:

"Všechny filmy Foxu procházejí posouzením. Zbožňuji nápad Channinga, který hraje Gambita. Myslím si, že máme skvělý scénář a věřím, že jde o roli, pro kterou se narodil. Je to postava, kterou jsem miloval, když jsem vyrůstal a vím, že ji fandové také milují. Takže předpokládám a doufám, že k [natáčení] dojde. Bude tu nyní spousta kombinování a slučování a já jsem určitě pro a těším se na to, až to uvidím."

Je pěkné, že Simon věří a doufám, nicméně on nemá hlavní slovo, to mají šéfové Disneyho. Nicméně, zrovna Gambit je jedním z filmů, který by mohl mít naději na brzký začátek natáčení. V jeho případě se nemusí navazovat na předchozí filmy X-Men, takže se dá v klidu propojit s marvelovským filmovým universem a pokud je scénář opravdu kvalitní, tak by bylo od Disneyho poměrně zvláštním krokem ho neuvyžít. Snad se tak v blízké budoucnosti dozvíme, zda film dostal zelenou.

Zatím si fandové X-Menů mohou užít Dark Phoenix, která má premiéru naplánovanou na 6. června tohoto roku.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Všechny X-Men projekty procházejí podle producenta Disneyho posouzením | Fandíme filmu Všechny X-Men projekty procházejí podle producenta Disneyho posouzením | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest