Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu

Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Natáčení Avatara 2 a 3 už jednou "skončilo", ale i tak na štáb a herce čeká ještě dalších pět měsíců na place.

Přípravy pokračování Avatara jsou stále v plném proudu. Už loni na podzim byl dokončený performance capturing, tedy záznam výkonů herců, kteří hrají plně digitální postavy. V květnu se však na Novém Zélandu rozběhne natáčení scén s živými herci, tedy s lidskými postavami. Jednu z nich si nově zahraje také australský herec Brendan Cowell, který ztvární Micka Scoresbyho, kapitána velkého plavidla, které soukromá vojenská společnost na Pandoře využívá k lovu. Cowella můžete znát především ze Hry o trůny, kde si v sedmé řadě zahrál Harraga z Železných ostrovů.

Režisér James Cameron v nedávném rozhovoru prozradil, že i když většina scén v chystaných Avatarovi 2 a 3 bude plně digitální, i tak mu natáčení „živých“ scén pro dva filmy zabere dalších 5 měsíců. Režisér se ve stejném rozhovoru rozpovídal také o tom, že pokračování budou emocionální horskou dráhou, která postavy zavede na skutečně temná místa (myšleno obrazně). Na Jakea Sullyho čekají tvrdá rozhodnutí, která vážně ohrozí jeho vztah s Neytiri. Konkrétně Cameron vypíchl několikaminutovou hádku, která celá bude podaná z pohledu jejich osmiletého potomka.

Nu, první Avatar je obvykle vzpomínaný především pro svoje tehdy revoluční triky, tak uvidíme, zda vedle akčního zážitku přinesou pokračování také výrazný charakterní zážitek.

V hlavních rolích hrají Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron. Dvojka má stanovenou premiéru na 18.12. 2020, trojka na 17.12. 2021, čtyřka na 20.12. 2024 a pětka na 19.12. 2025. 

Zdroje: Avatar, Deadline, Empire

Galerie: 10

Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu Avatar 2: Obsazen herec ze Hry o trůny, Cameron slibuje emocionální horskou dráhu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest