Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil

Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Blíží se éra neuspěchaných velkofilmů?

Loni na podzim jsme se dozvěděli o tom, že se Wonder Woman 1984 o více než půl roku odkládá. Collider tehdy tvrdil, že jedním z klíčových důvodů pro odklad byla premiéra v Číně. Aktuálně se magazín na důvody přeptal producenta Charlese Rovena.

Ten tvrdí, že produkce vždycky chtěla datum premiéry, které má teď, tedy červen 2020. Jenže studio Warner zpočátkumělo pocit, že na závěr roku 2019 nemá žádný opravdu velký blockbuster a chtělo, aby tuhle úlohu splnila právě druhá Wonder Woman. Režisérka Patty Jenkins ještě dokončovala seriál I Am the Night, a tak pre-predukce byla hrozně uspěchaná a vypadalo to, že uspěchaná bude i postprodukce, aby se stihla premiéra v listopadu 2019. Nakonec si to ale Warner rozmyslel a dovolil filmařům, aby snímek dokončili v klidu a pořádně, než aby něco zbytečně podcenili.

To zní jako rozumné rozhodnutí a něco podobného by samozřejmě mělo platit pro úplně všechny filmy. Závěrem se můžeme ptát, jak to vlastně je nebo není s tou Čínou. Byl její vliv na odklad Wonder Woman 1984 nadhodnocený? Možná. Obecně to ale nemění nic na tom, že filmy budou v Číně stále častěji vycházet současně společně se zbytkem světa a Hollywood bude muset ve výrobním procesu vyčlenit u jednotlivých projektů dostatek času pro kontrolu čínských cenzorů a případné následné úpravy.

V hlavních rolích se vracejí Gal Gadot a Chris Pine, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 5. 6. 2020.

Zdroj: Collider

Galerie: 7

Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Producent vysvětluje, proč se film o půl roku odložil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest