Toxický mstitel: Byl oznámen režisér a scenárista rebootu kultovního béčka

Toxický mstitel: Byl oznámen režisér a scenárista rebootu kultovního béčka | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Už se ví, kdo bude mít na starosti novou verzi bizarní klasiky.

Existují filmy, které jsou s prominutím tak ujeté, že si téměř ihned vybudují kultovní status. Mezi ně určitě patří Toxický mstitel z roku 1984 (a několik pokračování). Byla to nádherně "praštěná béčka", která sice zrovna dobře nevydělávala, ale vybudovala si oddanou fanouškovskou základnu.

A jelikož vlna rebootu/remaků/restartů stále neskončila, bylo před nějakou dobou oznámeno, že se i Toxický mstitel dočká nové verze. 

Nevědělo se ale, kdo se o ni postará. To už neplatí, bylo oznámeno, že film dostane na starosti Macon Blair. Ten zajistí nejen režii, ale také scénář. 

Blair asi není jméno, které by si fandové Toxického mstitele představovali, přece jen, jako režisér má za sebou jen jeden projekt a to I Don't Feel at Home in This World Anymore z roku 2017. Je o něco kovanější jako scenárista, napsal tři filmy, ovšem nejvíce zkušeností posbíral v herecké branži, objevil se ve slušném množství projektů.

Určité uklidnění na duši snad ale milovníkům Toxického mstitele poskytne fakt, že jako producenti budou na novou verzi dohlížet režiséři původních filmů Lloyd Kaufman a Michael Herz

Datum premiéry rebootu zatím známo není.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Toxický mstitel: Byl oznámen režisér a scenárista rebootu kultovního béčka | Fandíme filmu Toxický mstitel: Byl oznámen režisér a scenárista rebootu kultovního béčka | Fandíme filmu Toxický mstitel: Byl oznámen režisér a scenárista rebootu kultovního béčka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest