Candyman: Remake se nekoná, půjde o volné pokračování

Candyman: Remake se nekoná, půjde o volné pokračování | Fandíme filmu
Produkci obstará Jordan Peele. Kdo bude režírovat?

Zhruba v první polovině září letošního roku jsme vás informovali o tom, že se pravděpodobně chystá remake hororu Candyman z roku 1992, v němž se démonický Tony Todd jako děsivý přízrak s hákem místo ruky vždy objevil ve chvíli, kdy někdo pětkrát po sobě řekl před zrcadlem slůvko "Candyman". Krvavé žně pak na sebe nenechaly dlouho čekat. Nakonec vnikla celá trilogie, leč kvalita se postupně vytrácela.

Nicméně dle soudu studia MGM látka stále skýtá určitý potenciál, proto se krvežíznivé monstrum opět vrátí, tentokrát pod produkčním dozorem Jordana Peela, režiséra výborného hororu Uteč (Get Out). Existovala i možnost, že by se Peele ujal i režie, avšak k tomu nakonec nedojde. Režie se totiž chopí Nia DaCosta (Little Woods) a natočí volné pokračování, nikoliv remake, podle scénáře z pera Peela a Wina Rosenfielda.

Zatím to vypadá, že sequel by neměl ignorovat ani nepovedenou trojku, ovšem těžko soudit, jak moc bude chystaný snímek na své předchůdce navazovat, respektive k nim odkazovat. Symbolickou zelenou dal pokračování i Tony Todd, takže realizaci projektu nestojí nic v cestě. Produkční práce by měly odstartovat na jaře příštího roku a s premiérou se počítá 12. června 2020.

Zdroje: Collider, MovieWeb

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest