Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ

Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Sir Arthur Conan Doyle byl Amerikou fascinovaný.

Nedávno se k nám dostala zpráva o tom, že se Sherlock Holmes 3 o další rok odkládá a uvidíme jej (v Česku a na Slovensku) až 23.12. 2021. Podle nejnovějších informací by natáčení mělo začít příští rok v lednu, tedy zřejmě potom, až Guy Ritchie dokončí Aladina a Toff Guys. Nicméně připomínáme, že účast Guye Ritchieho stále ještě nebyla oficiálně oznámena, jeho návrat tedy berte jako pravděpodobný, ale ne jako jistý.

Ale teď už ke zprávám nejaktuálnějším. Podle serveru HN Entertainment má být třetí film zasazený na divoký západ, konkrétně do San Francisca. To by samozřejmě dalo sérii zase trochu nový nádech a Amerika by mohlo být logické místo, kde by se Sherlock mohl schovávat, po tom, co předstíral smrt v závěru předchozího filmu. HN Entertainment doplňuje, že Holmesův tvůrce sir Arthur Conan Doyle byl Amerikou fascinovaný, takže by přesun slavného detektiva z Evropy za oceán ani nebyl nějak v rozporu s Doyleovým smýšlením.

Loni v létě se objevila zmínka o tom, že by se mělo točit v Maroku. Stále není vyloučené, že tvůrci natočí nějaké scény z prérie právě tam (dobové San Francisco stejně musí vzniknout v ateliérech a počítačích). Na druhou stranu nejde vyloučit, že se plány od té doby změnily, anebo tehdejší zpráva zkrátka a dobře nebyla přesná.

Na scénáři postupně pracovali Chris Brancato, Simon Kinberg, Michael Johnson nebo Tony Peckham. V hlavních rolích světoznámého detektiva Sherlocka Holmese a jeho pobočníka doktora Watsona vystupují Robert Downey Jr. a Jude Law. Datum premiéry je stanovené na 23.12.2021.

Zdroj: HN Entertainmetn

Galerie: 6

Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3 by se měl vypravit na divoký západ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest