Sherlock Holmes 3: Film konečně dostal datum premiéry

Sherlock Holmes 3: Film konečně dostal datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Očekávané pokračování populárního Sherlocka se pohnulo kupředu.

Robert Downey Jr. je posledních pár let především hlavní tváří Marvelu. Jeho čas v roli Tonyho Starka se zřejmě blíží ke konci, a tak se herec může postupně začít věnovat dalším svým projektům. Nedávno jsme vás informovali o nové verzi Dr. Dolittla, kterou jeho produkční společnost chystá, a ve které si zahraje hlavní roli. Další z jeho postav, které jsou široce oblíbené mezi publikem, je pak Sherlock Holmes, kterého si zahrál ve dvou filmech po boku Juda Lawa, v roce 2009 a v roce 2011.

Třetí díl byl od té doby velice očekáván, kolem filmu však bylo na oficiální frontě ticho. Až doteď. Studio Warner Bros. konečně oznámilo datum premiéry třetího Sherlocka, které má být 25. 12. 2020. Studio tak dodržuje vánoční termíny, ve kterých startovaly i předchozí dva filmy. Obě hlavní hvězdy, Downey Jr. a Law by se měly vrátit ve svých rolích. Zatím není jisté, zda se vrátí i režisér Guy Ritchie, který má po dotočení hrané adaptace Aladina pro Disneyho na programu také gangsterku Toff Guys, tak se nechme překvapit.

Scénář k filmu napsal Chris Brancato (seriály Narcos, Hannibal), a co se týče konkurence, film by měl startovat týden před Avatarem 2 od Jamese Camerona. První díl však startoval v konkurenci prvního Avatara, a i tak utržil 524 miliónů dolarů. Další možnou konkurencí může být pokračování animáku Sing! (Zpívej), nicméně zde se jedná o střet hodně odlišných žánrů, který by neměl Sherlockovi ublížit. A co myslíte vy? Má po devíti letech šanci další díl ještě uspět?

Zdroj: CBM

Sherlock Holmes 3

15.06.2019 | USA
Akční, Krimi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 5

Sherlock Holmes 3: Film konečně dostal datum premiéry | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Film konečně dostal datum premiéry | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Film konečně dostal datum premiéry | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Film konečně dostal datum premiéry | Fandíme filmu Sherlock Holmes 3: Film konečně dostal datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest