Black Widow: Představitelka druhé hlavní role obsazena

Black Widow: Představitelka druhé hlavní role obsazena | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Emma Watson si nakonec ve filmu nezahraje, ale i tak si produkce vybrala dobře.

Casting filmové Black Widow je v plném proudu. Začátkem března jsme se dozvěděli, že produkce hledá představitelku jedné z hlavních rolí, která je označována jako „ženský Bond kolem třicítky“. Mezi kandidátkami byly Emma Watson, Alice Englert, Dar Zukovsky nebo Florence Pugh a právě Florence Pugh nakonec roli získala. Na podpis smlouvy teprve dojde, ale jinak už je ruka v rukávě. 

Představitelka je tedy o něco mladší, než popis role (Florence je 23), nicméně scénář se nedávno přepisoval a věk ve finále nemusí hrát až takovou roli. Aktuálně je Florence chválená za roli v Souboji s rodinou, loni jsme ji mohli vidět v Outlaw Kingovi nebo seriálu The Little Drummer Girl. Jak rychle herečka vystřelila nahoru prokazuje i to, že ji ještě letos uvidíme ve dvou dalších filmech, a to v Midsommaru, novince od Ariho Astera, režiséra Děsivého dědictví, a v nové adaptaci Malých žen, kterou připravuje Greta Gerwig, režisérka Lady Bird.

Scénář filmu napsali Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Předpokládá se, že film uvidíme v roce 2020.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Black Widow: Představitelka druhé hlavní role obsazena | Fandíme filmu Black Widow: Představitelka druhé hlavní role obsazena | Fandíme filmu Black Widow: Představitelka druhé hlavní role obsazena | Fandíme filmu Black Widow: Představitelka druhé hlavní role obsazena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest