Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson

Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hledá se také hlavní záporák.

Server That Hashtag Show, který se pohybuje v prostředí castingových zpráv, přišel s pikantní informací. Do jedné z hlavních rolí, která je popisována jako „ženský Bond kolem třicítky“, si studio vyhlédlo několik hereček, které by měly mít podobnou esenci jako Scarlet Johansson. Role je hodně fyzicky náročná, po samotné Widow zřejmě druhá nejdůležitější a na čele žebříčku možných kandidátek, o kterých se spolu režisérka Cate Shortland a producenti baví, je údajně Emma Watson!

Herečka proslula ságou Harryho Pottera, později točila třeba se Sophie Copola nebo Darrenem Aronofskym. Jejím posledním snímkem byl megahit Kráska a zvíře (takže vztah se studiem Disney má), letos ji uvidíme v nové adaptaci Malých žen. Watson studio vnímá jako ideální kandidátku, nicméně na seznamu vysněných hereček jsou údajně také Alice Englert (seriál Na jezeře), Dar Zuzovsky a Florence Pugh (The Little Drummer Girl, Outlaw King).

Nedávno jsme vás také informovali o tom, že scénáře filmu se přepisuje. Možná právě pod dohledem nového scenáristy Neda Bensona se změnila postava hlavního záporáka. Do role se původně hledal čtyřicátník libovolné barvy pleti. Nově se do role hledá černoch z Británie nebo Afriky, ve věku 30-45, který působí tvrdě, nebezpečně a tajuplně. O jakou roli se přesně jedná, zatím není známo.

Natáčení filmu má nejnověji začít letos v červnu, tak snad se zároveň dozvíme větší množství podrobností.

Scénář filmu napsali Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Předpokládá se, že film uvidíme v roce 2020.

 

Galerie: 7

Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu Black Widow: V čele seznamu kandidátek na druhou hlavní roli je Emma Watson | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest