Tom a Jerry: Ještě letos vznikne nový celovečerní film známé dvojky

Tom a Jerry: Ještě letos vznikne nový celovečerní film známé dvojky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Produkce našla několik vhodných adeptek na hlavní lidskou roli.

Loni v říjnu jsme vás informovali o tom, že se chystá nový celovečerní film s Tomem a Jerrym. Známou dvojici z animovaných grotesek tvoří kocour a myšák, kteří jsou střídavě přáteli a střídavě protivníky na život a na smrt. Jeden druhému si působí nepříjemnosti už od roku 1940 a už letos v červnu se s nimi má začít natáčet nový celovečerní film. Ten má kombinovat skutečná prostředí a živé herce s animovanými postavičkami, které by měly být ztvárněné v klasickém 2D provedení, jako v původních krátkých filmech. A stejně tak by obě postavičky měly zůstat němé, tak jako se tradičně prezentují.

Snímek režíruje Tim Miller (Fantastická čtyřka, Jízda švárů), scénář napsali Bryan Schulz a Cornelius Uliano (Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu) a Kevin Costello (Medvěd Grisby). Také začal výběr představitelky hlavní lidské role. Tou je Kayla, která se s pomocí Toma snaží Jerrymu zabránit v tom, že jí pokazí důležitou událost. Mezi adeptkami jsou Olivia Cooke (Ready Player One, Bates Motel), Zoey Deutch (Set It Up, Proč právě on?), Becky G (Empire, Power Rangers), Yara Shahidi (Grown-ish), Kelly Marie Tran (Star Wars: Poslední z Jediů) či Isabela Moner (Transformers: Poslední rytíř, Sicario 2)

Datum premiéry je stanovené na 16. 4. 2021.

Zdroj: The GWW

Galerie: 5

Tom a Jerry: Ještě letos vznikne nový celovečerní film známé dvojky | Fandíme filmu Tom a Jerry: Ještě letos vznikne nový celovečerní film známé dvojky | Fandíme filmu Tom a Jerry: Ještě letos vznikne nový celovečerní film známé dvojky | Fandíme filmu Tom a Jerry: Ještě letos vznikne nový celovečerní film známé dvojky | Fandíme filmu Tom a Jerry: Ještě letos vznikne nový celovečerní film známé dvojky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest