The Last Witch Hunter: Vin Diesel jako lovec čarodějnic

The Last Witch Hunter: Vin Diesel jako lovec čarodějnic | Fandíme filmu
Po Rychle a zběsile 6 by se Diesel mohl pustit do akční fantasy.

Před časem Vin Diesel dokončil třetího Riddicka, teď v Británii točí Rychle a zběsile 6. Co ho čeká do budoucna? Jisté je, že natočí Rychle a zběsile 7, počítá se s ním do dobrodružného filmu pro celou rodinu The Machine a objevila se divoká spekulace, že by se mohl v Marvel Universe objevit jako Vision. Teď k seznamu jeho budoucích filmů přibyl The Last Witch Hunter.

Mělo by se jednat o nadpřirozenou akční řežbu, ve které by Diesel ztvárnil (jak už název napovídá) posledního člena z prastarého řádu lovců čarodějnic, který má za úkol držet populaci čarodějnic a černokněžníků v únosných mezích. Na současném Manhattanu ale nadpřirození hajzlíci spojí své síly a je na „posledním lovci čarodějnic“, aby je zahnal do patřičných mezí, než se jim podaří přirozený balanc vychýlit. Malinko to připomíná snímek Beware the Night, jenž jsme vám představili před několika dny.

Scénář skončil na proslulém blacklistu, což je výročně vydávaný žebříček těch nejlepších doposud nezfilmovaných scénářů. To je dobrá zpráva. Podstatně horší zprávou je, že scénář napsal Cory Goodman, autor dost slaboučkého Kazatele, který měl dost podobnou tematiku. O režii se v minulosti ucházel Timur Bekmambetov, ten si ale nejspíš potírání temných bytostí užil dost v Hlídkách a v Abrahamu Lincolnovi, a tak teď studio pokukuje po Brecku Eisnerovi. Ten doposud nenatočil žádný pořádný film (na kontě má především Saharu a Podivné), nicméně většinou byl problém spíš se scénářem - obrázky umí Eisner celkem slušné. U toho se už delší dobu proslýchá, že by měl natočit thriller Manhunt s Gerardem Butlerem a nedávno byl představen jako režisér Stretche Armstronga, což je další z řady blockbusterů, chystaných na motivy hraček společnosti Hasbro. Tak uvidíme, kdy a v jaké podobě se nakonec snímku dočkáme. 

Zdroje: Deadline, The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest