Vin Diesel v Avengers 2?

Vin Diesel v Avengers 2? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Vin Diesel rozvířil diskusi jedním nenápadným obrázkem. Snaží se nám něco naznačit?

Herec Vin Dieselprofil na Facebooku a je tam aktivnější, než byste možná čekali. Kromě přidávání všemožných fotek nezapomíná fanoušky informovat o novinkách týkajících se jeho chystaných filmů. Nedávno se mu podařilo rozvířit bouřlivé diskuze, když jako svojí profilovou fotku nahrál obrázek marvelácké postavy se jménem Vision. Mohlo by to znamenat, že si Diesel tuto postavu zahraje v druhých Avengers?

Komiksová postava Vision je zvláštní druh uměle vytvořeného člověka, který je poháněn sluneční energií a dokáže ji také přetvářet v ničivé infračervené paprsky. Kromě toho je také schopen ovládat svoji hustotu, díky čemuž se může vznášet nebo úplně zmizet. Navíc může svoji hustotu také zvýšit, což mu zajistí nehybnost a nezničitelnost. Vision se v komiksu Avengers poprvé objevil už v roce 1968 a měl zlikvidovat jednoho člena týmu - Ant-Mana (ten v příštích Avengers dost možná bude – seznamte se). Nakonec byl ale přesvědčen, aby se k Avengerům připojil.

Těžko říct, jestli je Diesel jen opravdu velký fanda Visiona, nebo chtěl fanouškům naznačit, že by se v druhých Avengers mohl objevit. Zahraniční weby také navrhují možnost, že je to od Diesela pokus dostat se do zorného pole Josse Whedona a lidí starajících se o casting pro Avengers 2. V první řadě ale není ani jasné, jestli v sequelu postava Visiona bude (nebo jestli s ní Marvel všeobecně ve svém filmovém vesmíru počítá). O tom prozatím můžeme jen spekulovat a na pravdu si budeme muset ještě chvíli počkat.

Myslíte si, že se Vin Diesel do marveláckého filmového univerza hodí?

Zdroje: Bleeding Cool, Cinemablend

Galerie: 2

Vin Diesel v Avengers 2? | Fandíme filmu Vin Diesel v Avengers 2? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest