Hodný kluci: Potenciální komedie léta v prvním traileru aneb Superbad ze základky

Hodný kluci: Potenciální komedie léta v prvním traileru aneb Superbad ze základky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Seth Rogen pomohl na svět další komedii o nezvedených výrostcích. Tihle jsou o několik tříd mladší, aniž by nějak výrazně ubrali na nevycválanosti.

Léto bez nějaké té přisprostlé komedie o dospívání, jako by snad ani nebylo. A soudě podle traileru se zdá, že letos by téhle kategorii mohli dominovat Hodný kluci. Tentokrát nicméně jdeme o level níž. Obvyklým tématem podobných taškařic bývá první sex, tady se řeší první pusa, síla kamarádství a všechny průšvihy, které si kluci nasekají, když se chystají s prvním pivem na první pořádnou párty. Navíc musejí malí nezbedníci nahradit rozbitý tátův dron, který přišel k úhoně, když se pokoušeli šmírovat pár ze sousedství.

Hlavní role si rozdělili Jacob Tremblay (Room, Predátor: Evoluce), Brady Noon (Impérium: Mafie v Atlantic City) a Keith L. Williams (Poslední chlap na Zemi) a propagační kampaň zatím v traileru i na plakátě vtipně poukazuje na to, že vzhledem k bizarním pravidlům hollywoodské přístupnosti kluci směli při natáčení dělat všemožné rošťárny, ale na výsledný film se oficiálně podívat nemůžou (nebo přesněji řečeno ve Spojených státech můžou, ale jedině pod dohledem zákonného zástupce).

Tátu Jacoba Tremblaye si zahrál Will Forte. Scénář společně napsali Lee Eisenberg a Gene Stupinsky, kteří společně připravili celou řadu epizod Kanclu, slaboučký Rok jedna a naopak nedoceněnou Zkaženou úču. Stupinski snímek zároveň zrežíroval. Dříve si řemeslo zkusil právě na Kanclu, v rámci celovečerních filmů nicméně jde o jeho prvotinu. Za snímkem stojí Point Grey Pictures Setha Rogena a Evana Goldberga, které od roku 2011 stabilně produkují poctivé komedie jako 50/50, Apokalypsa v Hollywoodu, Sousedi 1 a 2, Buchty a klobásy, The Disaster Artist nebo naposledy Kazišuci.

Pusťte si trailer a nalaďte se na porci obhroublého humoru v dětském provedení, která dorazí do našich kin 15. 8.

Galerie: 4

Hodný kluci: Potenciální komedie léta v prvním traileru aneb Superbad ze základky | Fandíme filmu Hodný kluci: Potenciální komedie léta v prvním traileru aneb Superbad ze základky | Fandíme filmu Hodný kluci: Potenciální komedie léta v prvním traileru aneb Superbad ze základky | Fandíme filmu Hodný kluci: Potenciální komedie léta v prvním traileru aneb Superbad ze základky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest