The Interview: Rogen a Franco páchají atentát na Kima

The Interview: Rogen a Franco páchají atentát na Kima | Fandíme filmu
Komediální parťáci chystají další bláznivý úlet. Snad je za jejich drzost vůči severokorejskému vůdci nestihne krutý trest.

Seth Rogen a James Franco jsou parťáci odnepaměti a teď je, zdá se, spolu uvidíme čím dál častěji . Po letošní Apokalypse v Hollywoodu, si spolu zahrají v další ujeté, černé a nekorektní komedii. Ve filmu The Interview se pokusí zavraždit prezidenta Severní Koreje Kim Jong-una. Seth a James ztvární novináře chystající se udělat interview s Kimem, což se náramně hodí C.I.A.. Ta je požádá, aby ho při té vzácné příležitosti sprovodili ze světa. Producent a jeden z režisérů Evan Goldberg, k tomu dodává: "They're going to play a--holes." …myslím, že netřeba překládat. Víc se o zápletce neví a není to vlastně ani potřeba.

Vedle Evana se na režisérskou židli posadí jeden z hlavních protagonistů, Seth Rogen (spolu stojí i za zmíněnou Apokalypsou v Hollywoodu). Oba dva se podíleli i na scénáři, se kterým jim ještě pomáhal televizní specialista Dan Sterling. Mimochodem, docela by mě zajímalo, jak James Franco stihne natáčení, seznam filmů na kterých v současné době pracuje (ať už jako herec nebo režisér), by vydal na samostatný článek.

Zdroj: E Online

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest