Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami

Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér James Gunn by do jedné z rolí rád obsadil starého známého ze Strážců Galaxie.

Posledních několik dní a týdnů se řeší, které postavy ze Sebevražedného oddílu se vrátí v pokračování nazvaném jednoduše The Suicide Squad. Collider to vzal za opačný konec a přináší seznam postav, které budou naopak do filmu nově doplněné. Zprávu potvrdili That Hashtag Show a insider Daniel R. Kdo že se tedy má objevit?

Ratcatcher, alias Otis Flannegan. V komiksech jde primárně o Batmanova protivníka. Začínal jako deratizér Gothamu, ale stal se z něj zločinec, co dokáže ovládat armádu hlodavců, která mu pomáhá. Také používá jedovaté plyny. V komiksech je to muž, ve filmu se z postavy stane žena. Casting hledá herečku jakékoliv barvy pleti a Deadshot (kterého nově může hrát Idris Elba) by měl vystupovat jako její otcovská figura.

Nanaue, alias King Shark je humanoidní žralok. Někteří jej považují za žraločího boha, jiní za obyčejného mutanta. Původně se měl objevit už v prvním Suicide Squad, avšak ukázalo se, že jeho nezbytná digitální úprava by byla drahá, a tak byl nahrazený Killer Crocem, pro kterého stačily maska a kostým.

Polka-Dot Man alias Mister Pokla Dot. V češtině „Pan puntík“ je další super padouch z Gothamu a zapřisáhlý protivník Batmana. Na těle se mu objeví barevné puntíky, které dokáže měnit v ohnivé koule či další zbraně, ale po většinu času se za svoje divné schopnosti tak trochu stydí.

Peacemaker, alias Christopher Smith, je tak strašně zapálený pacifista, že by pro mír i zabíjel. A podle některých zdrojů by režisér a scenárista James Gunn do role rád obsadil Davea Bautistu, se kterým se seznámil při natáčení Strážců Galaxie (hraje Draxe), a který se stal Jamesovým nejhlasitějším zastáncem, když jej Disney propustil kvůli nevhodným vtipům na Twitteru.

Podle Collideru zatím není zřejmé, jak rozsáhlá bude role Margot Robbie, ale její postava Harley Quinn by se vrátit měla. Další reportéři uvádějí, že Gunn schválně do týmu vybral co nejobskurnější postavy, aby bylo možné je v případě potřeby libovolně zabíjet a snímek skutečně naplnil název „Sebevražedný oddíl“. Není vyloučené, že film bude mládeži nepřístupný.

Nu, do premiéry je daleko, takže se ještě leccos může změnit, ale prozatím tedy vypadá složení týmu právě takto.

Režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021.

Zdroje: Collider, Daniel R, II

Galerie: 8

Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Seznamte se s novými postavami | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest