Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení

Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdy uvidíme trailer, známý X-wing a nová vesmírná loď.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Kdy uvidíme trailer?

Abrams se sice v rozhovoru nepodělil o to, kdy bude odhalený název, ale alespoň to vypadá, že víme, kdy přijde první trailer. Podle zdrojů Star Wars News Net by k tomu mělo dojít na akci Star Wars Celebration, která bude probíhat 11. – 15. dubna. První ukázka se nejspíše ukáže někdy během panelové diskuze o Epizodě IX – její přesné datum konání však zatím neznáme, ale často se ty největší panely konají v pátek, aby měly co největší mediální pokrytí. V kinech by se trailer měl promítat před filmem Avengers: Endgame.

Nejedná se sice o žádnou nečekanou informaci, ale je dobré to mít „potvrzené“. Disney stejnou strategii použil u Posledního z Jediů a SWNN mají velmi slušnou reputaci, takže této zprávě nemáme důvod nevěřit.

Lukův X-wing v Epizodě IX?

Níže můžete vidět fotku rozebraného X-wingu. Vyfotil ji jeden z fanoušků v Londýně nedaleko místa, kde pracuje. Vzhledem k tomu, že se v blízkosti Londýna nachází pinewoodská studia, v nichž se značná část Epizody IX natáčela, je možné, že se jedná o model použitý při natáčení. Mnoho fanoušků si myslí, že se jedná o X-wing Luka Skywalkera. To podporuje i zpráva webu Making Star Wars, která tvrdí, že se Lukův X-wing v nějaké podobě ve filmu objeví. Fotky jsou z internetu postupně mazané, což nahrává doměnce, že jsme viděli něco, co jsme zatím vidět neměli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Bespin Bulletin (@bespinbulletin),

Nová loď, nová jednotka

U lodí ještě zůstaneme. Na Reddit totiž unikla fotka nové lodě TIE Echelon, která se objeví v zábavním parku Galaxy’s Edge, ale snad také právě v Epizodě IX. Pilotovat by ji měla nová jednotka s názvem Red Fury. Vypadá to, že půjde o Kylo Renovu variaci na elitní 501. legii Darth Vadera. Jejich brnění, jak už název napovídá, by mělo být červené.

TIE Echelon from Galaxy's Edge (and maybe IX?) from r/StarWarsLeaks

Star Wars: Epizoda IX dorazí do kin 20. prosince 2019.

« Předchozí kapitola

Galerie: 7

Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest