Star Wars IX: Mark Hamill a bratr Carrie o návratu Leiy

Star Wars IX: Mark Hamill a bratr Carrie o návratu Leiy | Fandíme filmu
Todd Fisher vysvětluje, jakým způsobem filmaři herečkou zkoušejí zakomponovat do příštího dílu ságy.

Lucasfilm nedávno zveřejnil oficiální tiskové prohlášení, ve kterém oznámil začátek natáčení Star Wars: Episody IX. Největším překvapením v něm bylo pro fanoušky odhalení skutečnosti, že se znovu ukáže postava generálky Leiy. Zpráva nehovořila o tom, v jakém rozsahu se postava ve filmu objeví, pouze uvedla, že Carrie Fisher v roli nebude přeobsazena ani nahrazena digitální dvojnicí. Filmaři pouze použijí vystřižené záběry z Epizody VII.

Aktuálně se k „návratu“ Carrie vyjádřil Mark Hamill, představitel Lukea Skywalkera. Ten řekl, že je točit jeho poslední kapitolu bez Carrie je hořkosladké, protože ona je prostě nenahraditelná. Jistou útěchou mu je, že nebude vyměněna a v nadšení, které ke zvolenému postupu filmařů vyjádřili fanoušci. Hamill je také rád, že se ve Star Wars znovu objeví Billy Dee Williams, jako Lando Calrissian. Na závěr Hamill dodal, že teď už jen musí vydržet nic neprozradit až do premiéry.

Sdílnější byl Todd Fisher, bratr Carrie. Ten uvedl, že je zásluha J.J. Abramse, že se nakonec Leia ve filmu objeví, a že bude do snímku vpravena v takové formě, v jaké bude. Zároveň Todd naznačuje, že také on naléhal na studio, aby dopřálo sestře poslední rozloučení. Todd dále uvedl, že scénář filmu je vystavěný tak, aby záběry, které byly natočené v minulosti, do příběhu pasovaly tak, jako by byly natočené včera. Několik lidí podle něj prošlo vystřižené záběry a hledali cokoliv použitelného, a pak se hledal způsob, jak by ty záběry šlo vetkat do nového scénáře. Nebyl to podle něj vůbec jednoduchý úkol.

Víc zatím Todd prozradit nesmí, nicméně z jeho slov se zdá, jako by Leia neměla mít ve filmu jen nějaké maličké cameo, ale že se filmaři opravdu snažili, aby postava měla dopad na zásadní část příběhu. Rozhodně jsme tedy zvědaví, jak to celé nakonec bude zpracované a jak to bude fungovat.

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest