Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení

Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdy uvidíme trailer, známý X-wing a nová vesmírná loď.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V posledních dnech se nám nastřádalo několik zajímavých informací o Star Wars: Epizodě IX. Pojďme se na ně podívat.

Rozhovor s J.J. Abramsem

Magazín Entertainment Tonight měl možnost na 14. ročníku předávání cen Oscara Wilda vyzpovídat režiséra snímku J.J. Abramse. Rozhovor proběhl krátce po dotočení Epizody IX, a tak se Abrams podělil o své dojmy z natáčení: „Herci i štáb odvedli neuvěřitelnou práci a už se nemůžu dočkat, až uvidíte, co jsme si pro vás připravili.“ Abramsovi se prý výborně pracovalo s představitelem Landa Calrissiana Billy Dee Williamsem, jež se po více než 35 letech vrací na filmových plátnech do své role.

Zdaleka největší pozornost se však upíná na odpověď na otázku, zda fanouškovská reakce na Epizodu VIII - Posledního z Jediů nějakým způsobem ovlivnila, jak Abrams přistupoval k devítce. Dle režisérových slov je každý film svým vlastním filmem, i když se v závěru jedná o jednu trilogii. „Do filmu jsme dali všechno naše nadšení i těžkou práci, což bychom udělali za všech okolností. Příběh mluví sám za sebe. Opravdu se nemůžu dočkat, až to uvidíte,“ dodal Abrams.

Pokud by měl režisér jedním slovem popsat, co chce, aby diváci po skončení filmu cítili, byla by to „spokojenost“.

Abrams to určitě nebudeme mít jednoduché. V jednom filmu totiž musí dokončit to, co začal v roce 2015: Uzavřít příběhy stávajících hrdinů a dovést kapitolu Skywalkerů, která se budovala přes 40 let, do uspokojivého konce. Nicméně věřím, že se mu to povede a opět dostaneme skvělý Star Wars snímek, který ukončí jednu éru. I když, kdy ví, možná na něj za deset patnáct let naváže nějaká Epizoda X.

Další kapitola »

Galerie: 7

Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu Star Wars IX: Podle Abramse je nejdůležitější, aby fanoušci byli spokojení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest