Daniel Craig si zahraje Bonda nejméně pětkrát

Daniel Craig si zahraje Bonda nejméně pětkrát | Fandíme filmu
Jak si vede v porovnání s ostatními Bondy? A jak dlouho po Skyfall bude další díl následovat?

Daniel Craig je možná vůbec nejrozporuplnějším představitelem Jamese Bonda vůbec. Jedni ho považují za nejlepšího agenta 007 vůbec (autora článku nevyjímaje), jiným do role nesedí. Jedno je jisté. Producenti jsou s finančními výsledky Craigových Bondovek maximálně spokojeni, a tak Daniel hned tak někam nepůjde. Momentálně podepsal smlouvu na další dva filmy. Jistě, v minulosti se již stalo, že herec svůj kontrakt nenaplnil, od smlouvy předčasně odstoupili Sean Connery i Timothy Dalton, ale pokud vše půjde hladce, můžeme se těšit, že Craiga uvidíme přinejmenším v pěti příbězích. Tím se v historických žebříčcích zařadí za Seana Conneryho (6 filmů) a Rogera Moorea (7 filmů).

MGM se s distributorem Sony dohodlo na spolufinancování a oba partneři by další filmy rádi vypouštěli vždy po dvou letech – ten příští tedy už v roce 2014. To se však úplně nezamlouvá produkční společnosti EON a samotnému Danielu Craigovi. EON je nadmíru potěšen tím, jak čtyřletá pauza mezi Quantum of Solace a Skyfall pomohla vypilovat vynikající scénář (přečtěte si první pochvalný ohlas) a zároveň by společnost ráda točila i jiné filmy, než Bondovky. Podobně je na tom Daniel Craig, který po intenzivním natáčení odmítá začít s jakoukoliv další prací, dokud nedokončí propagaci Skyfall, což bude na přelomu roku. To znamená, že by měl před první klapkou Bonda 24 maximálně rok volna na jiné projekty, nemluvě o tom, že je stále smluvně vázán k případným pokračováním Larssonovy trilogie Milénium.

Peníze ale hovoří jasně a dá se předpokládat, že MGM ani Sony příliš ustupovat nebudou. Přeci jen je také třeba brát v potaz, že Daniel hraje hodně fyzického Bonda, momentálně je mu 44 a i kdyby šlo všechno podle přání studií, při natáčení 25. Bondovky mu bude už plných 47 let. Uvidíme, jak všechno nakonec dopadne, každopádně je prakticky jisté, že minimálně do roku 2016 bude mít agent 007 tvář Daniela Craiga. Máte radost?

Zdroj: MI6-HQ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest