Skyfall je možná nejpečlivěji připravovanou Bondovkou vůbec

Skyfall je možná nejpečlivěji připravovanou Bondovkou vůbec | Fandíme filmu
Extrémně rozsáhlé natáčení skončilo. Jak bude dlouhý samotný snímek? A tomu pro vás máme další videoblog, tentokrát o kostýmech.

Je to tak, drazí fanoušci agenta 007. 19. května dotočil Skyfall Daniel Craig, 25. pak i zbytek štábu, který ještě v Turecku dokončoval poslední doplňkové záběry. První klapka padla už loni, 7. listopadu a natáčení tak dohromady trvalo téměř šest měsíců, což ze Skyfall dělá nejdéle natáčenou Bondovku od snímku V tajné službě jejího veličenstva z roku 1969! Doufejme, že se ta pečlivost projeví i na plátně. Projevit by se to mělo minimálně na délce filmu – producent Michael G. Wilson potvrdil, že by Skyfall měl být minimálně delší než Quantum of Solace, odhadem by se délka měla přehoupnout přes dvě hodiny čistého času.

Pak pro vás máme ještě dvě videa. Prvním je už sedmý oficiální videoblog, který se tentokrát zaměřuje na kostýmy. Garderobiérka Jany Temime se při vzpomínce na Danielovo perfektní tělo celá rozzářila a pochlubila se, že pro něj připravila prakticky nezničitelný oblek, který s ním dokáže přečkat každou akční scénu. V pozadí zároveň můžeme pozorovat řadu výjevů z natáčení a doposud neviděné lokace. Druhé video nabízí pohled to zákulisí londýnské části produkce.

 

Skyfall: Videoblog 7 a natáčení v Londýně

 

Zdroje: MI6-HQ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest