James Bond: Další film už v roce 2014

James Bond: Další film už v roce 2014 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A kdy uvidíme trailer na Skyfall a co nového prozradil Cinema Con? K tomu nové oficiální fotky a videa z natáčení kaskadérských scén.

Posledně jsme psali o tom, jak si štáb libuje, že na přípravu Skyfall bylo dost času a scenář se tak mohl dlouho pilovat. U příštího dílu už to taková sláva nebude, protože nás čeká už v roce 2014, tedy za dva roky, což je v Hollywoodu klasický rozestup mezi jednotlivými díly filmových sérií. Daniel Craig je sice smluvně vázán pouze na tři filmy, ale zatím podle všeho nic nenaznačuje tomu, že by chtěl svoji oblíbenou roli opustit.

To je ale ještě daleko, mnohem aktuálnější je samozřejmě Skyfall, jehož natáčení je stále v plném proudu, ale již brzy konečně uvidíme první teaser, konkrétně spolu s (pravděpodobně americkou) premiérou Mužů v černém 3, tedy 25. května. Zahraniční reportéři ho viděli už teď na Cinema Conu a shodují se na tom, že předložená stopáž vypadá parádně. Z krátkého videa Bondovka působí jako hodně temný film a navzdory proklamacím o návratu k elegantním kořenům prý zatím ze všech dílů nejvíc připomíná filmy s Jasonem Bournem. Pokud se vám nepozdávalo první setkání kameramana Rogera Deakinse s digitální kamerou (bylo to loni ve snímku Vyměřený čas), pak tentokrát už by vše mělo být v naprostém pořádku. Zkušenost dělá mistra. O příběhu prý teaser nevyzrazuje zhola nic, snad jen tolik, že Bond bude v jednu chvíli podroben výslechu a když se ho vyšetřovatel zeptá na Skyfall, tak se 007 zachmuří a odpoví „Hotovo“.

Dále pro vás máme povedené obálky magazínu Empire a několik fotek od tamtéž. V samotném článku se prý magazín zabývá především natáčecími lokacemi, tak uvidíme, jestli se na internet dostanou podrobnosti. A na úplný závěr jsou tu ještě tři videa z natáčení v Turecku, která se opět vrací k jezdění kaskadérů po střechách – 1. video, 2. video, 3. video.

Zdroje: Cinema Blend, Empire, Collider, Bleeding Cool, MI6-HQ

Galerie: 6

James Bond: Další film už v roce 2014 | Fandíme filmu James Bond: Další film už v roce 2014 | Fandíme filmu James Bond: Další film už v roce 2014 | Fandíme filmu James Bond: Další film už v roce 2014 | Fandíme filmu James Bond: Další film už v roce 2014 | Fandíme filmu James Bond: Další film už v roce 2014 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest