Aquaman 2: Arthur má údajně dostat vlastní tým hrdinů

Aquaman 2: Arthur má údajně dostat vlastní tým hrdinů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
K Aquamanovi se mohou připojit další hrdinové, kteří střeží cenné artefakty Atlantidy.

Scénář Aquamana 2 se teprve píše. Může se tedy vyvíjet a je otázka, jak pevně je v tuhle chvíli vlastně daná zápletka filmu, natož aby byly vypracované detaily. Nicméně s aktuální novinkou přišla fanouškovská komunita Aquaverse, která nás během příprav prvního filmu jako první informovala o tom, že se ve snímku vedle Aquamana potkáme s Merou, Ormem, Black Mantou a hlubinným národem Trenchů. Pokud se banda z Aquaverse dostala k přesným informacím i tentokrát, co nás tedy čeká?

Údajně by se ve filmu měli objevit The Others. Jde o skupinu hrdinů, kteří v komiksech spolupracují s Aquamanem. Někteří z nich mají nadpřirozené schopnosti, všichni hlídají cenné artefakty Atlantidy. V jednom z klíčových příběhů s The Others vystupuje Black Manta, který by se podle závěrečné scény prvního Aquamana v pokračování objevit měl. Příběh se odehrával na Sibiři, kde skupina chránila před Mantou malou vesnici.

Pokud by se pokračování k vodě rozhodlo přidat led, určitě by to bylo zajímavé. A jistě by nebylo špatné Aquamanovi dopřát nějaké parťáky. Na druhou stranu se nabízí otázka, jak velká hrozba by vlastně proti Arthurovi musela příště stát, aby na ni nestačil sám (popřípadě s Merou). A proč by celou situaci řešil s malou skupinou hrdinů, když vládne rozsáhlým vojskům Atlantidy?

To jsou prozatím nezodpovězené otázky, ale jak už bylo řečeno, zatím není ani oficiálně potvrzeno, že se The Others ve filmu skutečně objeví. Schválně nicméně dejte vědět, zda by vás zařazení Aquamana do týmu hrdinů lákalo. The Others jsou k vidění v galerii.

Galerie: 3

Aquaman 2: Arthur má údajně dostat vlastní tým hrdinů | Fandíme filmu Aquaman 2: Arthur má údajně dostat vlastní tým hrdinů | Fandíme filmu Aquaman 2: Arthur má údajně dostat vlastní tým hrdinů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest