Režisér Favoritky nakoukne do hlavy masového vraha

Režisér Favoritky nakoukne do hlavy masového vraha | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Zdánlivě bázlivý a nenápadný šerif ukrývá ve svém nitru strašlivé tajemství.

O bláznivého Řeka se v nadcházejících týdnech a měsících strhne pořadná rvačka. Yorgos Lathimos byl zatím filmovému publiku známý spíše jenom z filmových festivalů, kde na sebe strhával velkou pozornost svým výstředním a netradičním filmařským stylem, který publikum často rozděloval. Nyní konečně přišel v jeho kariéře skutečný průlom, jeho historické drama Favoritka, bylo jedním z nejvýraznějších snímků oscarové sezóny (10 nominací na Oscara, 1 výhra) a stalo se i hitem v artových kinosálech. Je tak logické, že jeho nejnovější projekt bude pod mnohem větším drobnohledem, a s tím logicky přijdou i mnohem větší očekávání.

Jeho nejnovější snímek Pop. 1280 sleduje zdánlivě obyčejného maloměstského šerifa Nicka Coreyho, který se navenek prezentuje jako jednoduchý a fádní strážce zákona, který tráví většinu svého dne udělováním pokut za zvýšenou rychlost. Zdání ale klame, ve skutečnosti se jedná manipulativního, vysoce inteligentního masového vraha, který skrytě kontroluje všechny okolo sebe díky nenápadnému, ale mistrnému manipulování jejich nejhorších vlastností. Očekáváný krimi thriller je inspirován stejnojmennou knihou od Jima Thompsona z roku 1964. Lathimos si k snímku napíše i scénář. O obsazení ani datu premiéry zatím nejsou známy bližší informace.

Zdroj: Wrap

Galerie: 4

Režisér Favoritky nakoukne do hlavy masového vraha | Fandíme filmu Režisér Favoritky nakoukne do hlavy masového vraha | Fandíme filmu Režisér Favoritky nakoukne do hlavy masového vraha | Fandíme filmu Režisér Favoritky nakoukne do hlavy masového vraha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest