Candyman: Včelí démon našel nového představitele v Aquamanovi

Candyman: Včelí démon našel nového představitele v Aquamanovi | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Oživená hororová série spolu s Jordanem Peelem hledá sociální přesah.

Loni na podzim jsme se dozvěděli, že se chystá nový Candyman. Původní snímek z roku 1992 vyprávěl o strašákovi z místních legend, který se objeví, když pětkrát vyslovíte před zrcadlem jeho jméno. Spolu s ním přichází také pomsta za dávné křivdy. A včely. A hák místo ruky. V původním snímku hrál temnou bytost Tony Todd, do té nové byl čerstvě obsazený Yahya Abdul-Mateen II, kterého budete znát hlavně jako Black Mantu z Aquamana. Finální smlouva ještě nebyla podepsána, ale pokud se nic nepokazí, role je Yahyova. Herce můžete vidět dole v galerii.

Snímek je označován jako „spirituální pokračování“ původního filmu a má se odehrávat ve stejné čtvrti, kde legenda začala a kde se Chicagu ještě pořád nepodařilo zanedbanou část města plnou kriminality pozvednout. Domy postupně mizí, ale vše špatné nadále zůstává. Možná právě potenciálně sociální tematika k projektu přilákala producenta Jordana Peela, který hororový žánr se společenskými tématy míchal už ve svojí režijní prvotině Uteč. Režíruje Nia DaCosta (chválená kriminálka Little Woods), scénář napsal Peele společně s Winem Rosenfeldem, který se jako producent podílel na BlacKkKlansmanovi nebo na nové Peelově sérii Twilight Zone.

Datum premiéry filmu je stanovené na 12. 6. 2020.

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Candyman: Včelí démon našel nového představitele v Aquamanovi | Fandíme filmu Candyman: Včelí démon našel nového představitele v Aquamanovi | Fandíme filmu Candyman: Včelí démon našel nového představitele v Aquamanovi | Fandíme filmu Candyman: Včelí démon našel nového představitele v Aquamanovi | Fandíme filmu Candyman: Včelí démon našel nového představitele v Aquamanovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest