My: Nejnovější trailer sází všechno na znepokojivou kartu

My: Nejnovější trailer sází všechno na znepokojivou kartu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Hororový rok 2019 nemá o zajímavé projekty nouzi.

Už za pár dní bude thriller My, novinka Jordana Peela (Uteč), uvedený na festivalu SXSW a dočkáme se tak prvních ohlasů. Zatím je tu další trailer, ve kterém prim hraje jednoznačně znepokojení. To prožívají samotné postavy, když se postupně množí podivná znamení, aby následovaly vysloveně děsivé výjevy. Divák znepokojení může zažívat dvakrát, když si na něj navíc brousí zuby zneklidňující hudba, zvuky a střihy. Snímek vypadá zatraceně dobře a v českých a slovenských kinech bude uvedený 28. 3. Dole v galerii najdete nový plakát.

Synopse distributora: Velmi svérázný režisér, držitel Oscara Jordan Peele, jenž oslnil originálním groteskním hororem Uteč, natočil další film, který bude nepřehlédnutelný. Thriller My vypráví příběh obyčejné čtyřčlenné rodiny, jíž se změní život ve chvíli, kdy se na jejich příjezdové cestě objeví čtveřice agresorů. Ještě znepokojivější je, že útočníci jsou k nerozeznání podobní členům napadené rodiny. V hlavních rolích Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss,  Yahya Abdul-Mateen II nebo Anna Diop. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 28. 3. 2019.

Galerie: 2

My: Nejnovější trailer sází všechno na znepokojivou kartu | Fandíme filmu My: Nejnovější trailer sází všechno na znepokojivou kartu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest