Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název

Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
K tomu nejnovější pohled na Hawkeye a Black Widow.

Před uvedením traileru pro Avengers: Endgame dělal Marvel hrozné tajnosti kolem názvu filmu. Oficiálně proto, že je prý název spoiler. Endgame jako žádný zásadní spoiler nepůsobí. Tak v čem byla vlastně potíž? Šéf Marvelu Kevin Feige tvrdí, že se celá věc příliš nafoukla, ale spoiler to byl. Název „Endgame“ podle něj totiž odhaluje, že Infinity War není ukončený příběh. Jinak ale byl název od počátku stejný a Feige přiznává, že semínko bylo zasazeno už v Avengers: Age of Ultron.

Co tím Kevin myslí? V Ultronovi Tony Stark Říká: „Jsme Avengers. Překupníky zbraní dokážeme porážet celý dlouhý den, ale ta věc nahoře? To je konečná (endgame)“. Tím „nahoře“ myslí Stark mimozemské vlivy. Právě strach z nich jej tehdy přiměl vytvořit Ultrona.

Nu...v jednom má Feige rozhodně pravdu. Věc se příliš nafoukla. A musí se nechat, že už dopředu nás šéf Marvelu varoval, že je kolem názvu takové halo, že zákonitě musí přijít zklamání. Na druhou stranu, je třeba říct, že jsme přece věděli, že Avengers: Infinity War nebudou definitivním koncem. Od začátku to bylo pevně dané, teprve dodatečně se Marvel začal tvářit, že Avengers 3 a 4 jsou dva samostatné filmy…

Co tedy dodat? Pokud chtěl Marvel název utajit před tou částí diváků, která nečte filmové novinky, tak se mu to asi povedlo. Ale stálo to za to? Do budoucna možná bude lepší, pokud se budou tajit jen ty věci, u kterých to má reálný význam. Níže můžete vidět hodně nekvalitní pohled na Hawkeye a Black Widow. V galerii na vás čekají artworky s jednotlivými postavami (autíčka s filmem nijak nesouvisejí).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Marvel 100% (@marvel_braa),

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Galerie: 8

Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Proč Marvel tak dlouho tajil název | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest