Já, padouch: Pohůnci dostanou svůj vlastní film

Já, padouch: Pohůnci dostanou svůj vlastní film | Fandíme filmu
Žluťoučcí Minionové jsou tak populární, že se za dva roky obejdou i bez Grua.

Jsou malí, jsou žlutí, jsou zábavní. Na mysli máme Miniony, postavičky z animovaného filmu Já, padouch. Ten vznikl roku 2010 a okamžitě se stal hitem - celosvětově film vydělal více než 540 miliónů amerických dolarů. Není tedy divu, že studio Universal Pictures má v plánu pokračovat.

Na scéně je ale také možnost, že by tito zábavní „Pohůnkové“ dostali vlastní celovečerák. Scénář je již sepsán, na svědomí ho má Brian Lynch (autor příběhu filmu Kocour v botách). Jasný je i režisér – tohoto postu se chopí Pierre Coffin, který režíroval společně s Chrisem Renaudem prvního i druhého Padoucha. Oba tvůrci zároveň také nahráli hlasy právě pro tyto malé hrdiny. Ti opět nebudou mluvit normální srozumitelnou řečí, ale spíše, pro ně typickým, žvatláním, tak jak je možno vidět v původním snímku.

Vytvořením filmu s názvem The Minions studio přijalo značnou výzvu, když z vedlejších komických postaviček zkouší udělat hlavní hvězdy. Přeci jen jsme zatím neviděli ani spin-off Doby ledové se Scratem, ani spin-off Madagascaru s Tučňáky (i když ti dostali alespoň vlastní seriál) a má to svůj důvod – S jednorozměrnými vtipálky se delší dramatický oblouk staví dost těžko. Zda se to Illumination Entertainment povede, se dozvíme za dva roky, kdy by snad měli mít Minioni premiéru.

Zdroje: Deadline, AICN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest