Behind the Candelabra: Matt Damon je milenec Michaela Douglase

Behind the Candelabra: Matt Damon je milenec Michaela Douglase | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Steven Soderbergh točí komorní životopis populárního amerického pianisty.

Režisér Steven Soderbergh před časem slavil úspěch se svým novým snímkem Bez kalhot (pokračování je na cestě) a v současné době chce zaměřit svou pozornost na televizní tvorbu. Z rozhovoru, který přinesl The Hollywood Reporter, Soderbergh uvedl, že americké filmové publikum nijak zvlášť netouží po komplexních postavách nebo složitém stylu vyprávění a kina takový druh filmů stejně moc nenabízí. Proto se tedy obrátil na televizi,  kde je podle něj pro náročnější materiál větší prostor.

Životopisné drama, s názvem Behind the Candelabra, se připravuje už docela dlouho a  bude pojednávat o životě slavného pianisty a zpěváka Wladziu Valentina Liberace (nejlépe známý jednoduše, jako Liberace), který žil v období 1919 – 1987. Scénář napsal Richard LaGravenese (Medisonské mosty), který volně vychází z románu Scotta Torchena Behind the Cendelabra (My Life With Liberace). Roli Liberace se zhostil herec Michael Douglas (který se po vyléčení z rakoviny opět začíná objevovat ve filmech – čeká ho například politické drama Reykjavik) a v roli jeho dlouholetého přítele (milence) Scotta Torchena, uvidíme Matta Damona. Jako další se ve filmu představí Rob Lowe, Dan Aykroyd, Debbie Reynolds a Scott Bakula. Za produkcí stojí Jerry Weintraub (Karate Kid) a titul si svou premiéru odbude na televizní stanici HBO v příštím roce.

V galerii můžete prozkoumat několik fotek, na kterých vidíme Matta Damona a Michaela Douglase s dobovou vizáží. Na dalších snímcích se nachází Damon s Fredericem Princem von Anhaltem (stařík v rudé čepici), manžel herečky Zsa Zsa Gabor, který propůjčil štábu k natáčení svůj byt.

Zdroje: THR, The Insider, Collider, Huffington Post, Geek Tyrant

Galerie: 5

Behind the Candelabra: Matt Damon je milenec Michaela Douglase | Fandíme filmu Behind the Candelabra: Matt Damon je milenec Michaela Douglase | Fandíme filmu Behind the Candelabra: Matt Damon je milenec Michaela Douglase | Fandíme filmu Behind the Candelabra: Matt Damon je milenec Michaela Douglase | Fandíme filmu Behind the Candelabra: Matt Damon je milenec Michaela Douglase | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest